Nejenom klikamaSaynerm píše: ...konecne nekdo lakuje s odmontovanyma klikama...
Tu kapotu těžko posuzovat, to se s fotek a bez nastrojení nepozná.
Moderátor: Moderátoři
Nejenom klikamaSaynerm píše: ...konecne nekdo lakuje s odmontovanyma klikama...
Ja tiez tak striekalJimmi píše:Nejenom klikamaSaynerm píše: ...konecne nekdo lakuje s odmontovanyma klikama...
Tu kapotu těžko posuzovat, to se s fotek a bez nastrojení nepozná.
Ale prd, mě se to tak líbí. Bude tak i kufr?Hurikán píše:Zcela souhlasím s Marosquem. Ta přední kapota v tomto odstínu tomu nesedne. Vytváří to dost divný dojem. Zbytek je ale super.
Po tom,co jsem odesel z lakovny.Byl jsem tam jenom na brigade,tak jsem rekl,ze kitovani jenom v nutnych pripadech.Jelikoz co jsem tam zazival,tak to bylo peklo.Vsechno rucni brouseni,zadne brusky,normalne takovy hoblik,na ktery se dal smirgl a uz se jelo.Za 2 mesice jsem zhubl necelych 20kg.Cely den jsem brousil a nic nejdl.ALe kdyz se prace odvedla dobre,tak to byl super pocit.Ja nestrikal,ja pouze pripravoval po lak.Obcas to taky ten clovek musel po me dodelat,jelikoz kdyz to clovek nema v krvi,tak tam ten cit taky neni tak velky.Ale byly to vzdy spise detaily.A prvni tyden v praci,jsem na konci tydne nemohl zvednout ruce,byly tak tezke,ze to ani nebylo mozny.Ale jinak dobry,semtam se nejaky ten detail obevi,to chapu.Taky lakrnici nemaji radi,kdyz jim to nekdo pripravuje pod lak a oni jenom strikaji,protoze neco obcas vyleze a potom to ty majitele davaji za vinu lakyrum,pritom to oni nepripravovali,ale majiteli to nevysvetlite.Take jsme delali kola,coz byla taky pekna prace,kdyz byly dost paprskove,tak,kdyz se vybrusovaly z plnice,tak treba jedno kolo cca 3h,podle toho,jak to slo.Takze,kdyz kitovani,tak jenom svoje a to uz jenom zridka.Uz na to nemam silu,ani zaludek.Taky to neni moc pekne cichat tmely,redidla,aceton atd.Je to dost velkej sajrajt.Kopr píše:Bude to kousek už se těším na Trnavu (já jsem kytoval a brousil tři měsíce za jízdy každý den do práce a zařekl jsem se že už nikdy )