pane žež Kostky jsou vlastně plechový hranatý kostky mezi tlumič a rameno a zvedne se tím zadek. Koukni na obrázek od Tavriho.žež píše:A jak ty kostky vypadají pane plavec?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
pane žež Kostky jsou vlastně plechový hranatý kostky mezi tlumič a rameno a zvedne se tím zadek. Koukni na obrázek od Tavriho.žež píše:A jak ty kostky vypadají pane plavec?
Píšou tam něco o regulátoru brzd.tavri píše:http://tam.ru/tavri/vazkostky.jpg
Mě to taky stk prošlo, ale s kecama toho starýho dědka co mi tu kontrolu dělal, že to moc nebrzdí a že je to hrozný ruský auto atd.Ikdybych přijel s novým autem z linky, tak by si něco našel. Ale chtěl mě jen podusit, nakonec mi to stejně dal, příště jestli tam bude, tak se otáčím a jedu vedle.tavri píše:při kontrolním brždění na štěrku to brzdí, při STK to prošlo
Udělat de skoro všechno, ale pokud to pude sehnat na Mělníku, tak si to raději koupím než se drbat z výrobou. Kdybych měl vzor podle čeho by se to dalo okopčit tak je to o 100% lehčí práce. Zavolám tam a uvidím. Když to nebudou chtít poslat tak si udělám výletJiri píše:Já si o ně řekl přímo na mělníku když měnily zadní tlumiče. Děsně se divily odkud o tom vím že něco takového existuje.. .... asi by nebyl problém je uříznout z jackelu a vyvrtat patřičné díry doma.