Laďušovo Ladná
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dneska vyměnil hlavní spojkovej válec. Tu výměnu jsem ponechal až na poslední chvíli, i když nakoupeno jsem měl od pondělka a do pátku času dost. Celej tejden vcelku pěkně, akorát dneska navečer, když jsem se konečně dokopal, tak jsem vylez před kolej a začalo pršet. No fajn, ale už jsem to udělat potřeboval a za chvíli se mělo stmívat.
Tak výměna OX, už jsem měl montáž a demontáž nacvičenou, ale ouha odvzdušňovák... Ožužlanej... Ale nakonec povolil. Tak jsem dal novej a eště jsem tam ňák provizorně přidělal tu pružinu u pomocnýho válce, trošku ureznul konec a v krámu nebyla. I když stejně to vystavovalo i bez ní...
Jo a stejně jsem skončil za tmy
Tak výměna OX, už jsem měl montáž a demontáž nacvičenou, ale ouha odvzdušňovák... Ožužlanej... Ale nakonec povolil. Tak jsem dal novej a eště jsem tam ňák provizorně přidělal tu pružinu u pomocnýho válce, trošku ureznul konec a v krámu nebyla. I když stejně to vystavovalo i bez ní...
Jo a stejně jsem skončil za tmy
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
No vidíš jak jsi šikovný. Z počasí si nic nedělej. Já na to mám taky štěstí. Jel jsem teď 2x za sebou do lakovny a vždycky mě po cestě chytnul déšť. Teď už to konečně vyšlo a dokonce jsem nezmoknul ani cestou domů.
To já takhle končívám normálně. Lidi na sídlišti už jsou na toho magora co dělá v noci s baterkou na autě zvyklí. V ideálním případě to ještě kombinuju se sněhem, nebo aspoň s deštěm.Laďuša píše:Jo a stejně jsem skončil za tmy
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Takže zas něco ze života tutoho strojku... Vlastně toho moc neni
Minulej tejden se Ladná setkala s Chevroletem Nivou Na parkovišti za domem, kde bydlim. Ta stavba v pozadí je Bouchalka neboli Buchna, konala se tam klatovská schůze
No a dneska se na tachometru objevila pěkná číselná kombinace. Otáčkoměr zrovna ukazoval vcelku dobře, poslední dobou mě ňák zlobí a ukazuje tak o 500 - 1000 míň, při 100km/h něco ke 2500... Taky za povšimnutí stojí poloha vypínače mlhovky, je to těsně před polednem a místama se vážně ject 90 nedalo...
Minulej tejden se Ladná setkala s Chevroletem Nivou Na parkovišti za domem, kde bydlim. Ta stavba v pozadí je Bouchalka neboli Buchna, konala se tam klatovská schůze
No a dneska se na tachometru objevila pěkná číselná kombinace. Otáčkoměr zrovna ukazoval vcelku dobře, poslední dobou mě ňák zlobí a ukazuje tak o 500 - 1000 míň, při 100km/h něco ke 2500... Taky za povšimnutí stojí poloha vypínače mlhovky, je to těsně před polednem a místama se vážně ject 90 nedalo...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Pokud nikde není chyba (něření) je poloha ručičky tlaku oleje dle mne dost nízko na ty otáčky .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Saša, To je pravda, ale hodně se stává, že se dole snímač tlaku lehce přicpe a pak to neukazuje vůbec dobře. Na mý 06 mi pohasíná kontrolka mazání už při startování, ale s původním snímačem tlaku mi to nevylezlo ani do 1/4ky budíku při nějakých 5000ot/min. Vyměnil jsem ten snímač za novej a za normální jízdy se motá okolo 4ky.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nu ono to taky bude tim, že oleje je na min, je černej jako bota a rok má teď někdy na krku....
Po výměně jsem byl vejš, ale teď už je to prostě bída. Studenej jde tak ke třem, na volnoběh 1, teplej jde takhle a na volnoběh ryska a když jsou někde kolony a víc se to zahřeje, tak na volnoběh poblikává.
Po výměně jsem byl vejš, ale teď už je to prostě bída. Studenej jde tak ke třem, na volnoběh 1, teplej jde takhle a na volnoběh ryska a když jsou někde kolony a víc se to zahřeje, tak na volnoběh poblikává.
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska je tomu tři roky, co se stala ta věc, že jsem začal oblažovat forum svou přítomností
No a tak tedy na počest velkého výročí jsem nazul Ladnej zimní ťapky, rozchodil jsem konečně saharu a drobet jsem jí oplách
No a tak tedy na počest velkého výročí jsem nazul Ladnej zimní ťapky, rozchodil jsem konečně saharu a drobet jsem jí oplách
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No teda, kdybych byl bejval tušil, že bude zájem o fotky od druhořadýho fotografa, když jsou tady lepší, tak bych vam nafotil každý kolo letní, sundaný i zimní, možná bych použil i víc úhlů a pár případů bych opepřil přidanou paralelní dvojicí na heveru/na zemi Jo a taky bych asi vzal stojící a běžící saharu, pravděpodobně i s detailem na fastony u čidla Ale opravdu jsem netušil, že by moh bejt takovej zájem
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás