Lada 1800 kk
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Podle meho se tohle muze stat jen pri spatnem mazani, a melkych otackach v zaberu... Nebo kombinace spatnych momentu dotazeni vik kliky a salu ojnic...
To mi pripomina...
ToMajo: bezmezne verim ze jsi dotahl ty srouby na ty moji crome dobre, v axialnim smeru je na ojnicich vule, vuci klice, ale ot ma si byt...jinak to dopadne podobne kdyz tomu dam na prdel...
Jednou jsem omylem vytocil motor se seslapnutou spojkou asi na 9000 ot. po dobu 2-3sec. zvuk to byl jako z formule, u tech 9000 tis bylo slyset cukani jako omezovac otacek asi zapalovani to uz nedavalo... kazdopadne pisty zustali kde maji...
To mi pripomina...
ToMajo: bezmezne verim ze jsi dotahl ty srouby na ty moji crome dobre, v axialnim smeru je na ojnicich vule, vuci klice, ale ot ma si byt...jinak to dopadne podobne kdyz tomu dam na prdel...
Jednou jsem omylem vytocil motor se seslapnutou spojkou asi na 9000 ot. po dobu 2-3sec. zvuk to byl jako z formule, u tech 9000 tis bylo slyset cukani jako omezovac otacek asi zapalovani to uz nedavalo... kazdopadne pisty zustali kde maji...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
Melke otacky jsou takove kdy je uz motor na dne se silami... Takze taky jinak velke!!!popest píše:Co jsou to mělké otáčky v záberu?? To slyším prvně...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Křečík Barbuška
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
demontaz - rozebíraní .
demontazov - rozebíraním.
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Maysner: Ten blok mi je povedomy z Madarska. Neviem ci konkretne tento ale videl som kameru z kokpitu na rely a tam im to jeblo v priamom prenose. Najprv nevedeli co to je az ked zastavili.... mysleli ze prevodovka. Ono to prave vacsinou spravi taka mikrotrhlina ktora sa pri tych brutalnych otackach a namahani zvacsuje a zvacsuje....
Ondra07: neboj su dotiahnute podla momentu. Teda dufam
spravne by bolo ani ne rozebíráním ako demontáží kazdopadne vyznam mi unika tiez
Ondra07: neboj su dotiahnute podla momentu. Teda dufam
Marek89 píše:demontaz - rozebíraní .
spravne by bolo ani ne rozebíráním ako demontáží kazdopadne vyznam mi unika tiez
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4