custom svody, vyzva, bud anebo...

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Ondra 07
Kontaktovat uživatele:

custom svody, vyzva, bud anebo...

Příspěvek od Ondra 07 »

Jednoho nepekneho dne jsem zjistil ze bude treba origo svody hodit do kopriv a sbastlit svoje vlastni, umoznujici pouziti meho modelu cromy 2.0T. Jelikoz bych nerad mel turbinu pod volantem atak dale. No a chtel bych prodiskutovat problematiku delek kanalu. S jakou presnosti to musi na ladene svody byt, mm nebo cm?

Prikladam par obrazku pro predstavu jak to asi bude vypadat... Jinymi slovy hraju si s kolinkama...
Přílohy
svody2.jpg
svody1.jpg
priruby1.jpg
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

u turba sa na ladenie vyfuku az tak nehra. Turbo to pretlaci. Ono skor bude problem spravit rovnake dlzky vsetkych 4 trubiek...

inak to vyzera velmi zaujimavo :)
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Trevor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trevor »

Aby to bolo rovnako dlhe tak musis krajne viest rovno k prirube na turbo a prostredne spravit s vecsim radiusom aby si dostal pozadovanu dlzku. Viem ze takto sa lahko hovori ale robit taketo zveriny nie je vobec sranda. Kolienko je velmi prudke a zakruzit trubku do tak maleho radiusu je tiez velky problem :?
530i
Chatka 12 4ever :mrgreen:
Expedicia Eesti 2010
čmelák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čmelák »

vobec to nemusi byt rovnako dlho, nic sa nestane, zajtra presne pozriem ako su zvody na 1,3 Turbo, ked tak ti hodim aj fotku
Pája
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pája »

Taky bych na to hodil bobek. Budeš rád, když to vůbec nějak namotáš. A jestli to bude mít 145 nebo 150 ps by mě osobně bylo celkem fuk. Beztak to bude nejrychlejší krabice v republice.
Ondra 07
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondra 07 »

Pája píše:Taky bych na to hodil bobek. Budeš rád, když to vůbec nějak namotáš. A jestli to bude mít 145 nebo 150 ps by mě osobně bylo celkem fuk. Beztak to bude nejrychlejší krabice v republice.
No nakonec jsem to namyslel tak ze by to melo vyjit +- nejaky ten cm stejne dlouhe. Seriova verze ma 155HP doufam ze rovny hladky vyfuk s vetsim prumerem o 2-3mm s absorberem na konci a otevrenym sanim s hribkem bude mit aspon 160HP, jinak nehraju... :P Taky lambda sla pryc atd... Buh vi jak tento frankstajn slozeny asi z 5ti Crom a Them ruznych rocniku bude fungovat, jestli vubec ty dve RJ daji bloku dostatecny defibrilacni sok aby zacali ty 4 hrnce tlouci...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Petanek2101
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petanek2101 »

to ma v zakladu fakt jenom 155hp jo? :shock:
že bych na svoje V.I.S. narouboval šneka?to už bych se přibližil ke 200hp
Mno a už je po bastlu,ať jsou mu hutě lehké.
Odpovědět

Zpět na „Zajímavé úpravy a vylepšení“