Jednoho nepekneho dne jsem zjistil ze bude treba origo svody hodit do kopriv a sbastlit svoje vlastni, umoznujici pouziti meho modelu cromy 2.0T. Jelikoz bych nerad mel turbinu pod volantem atak dale. No a chtel bych prodiskutovat problematiku delek kanalu. S jakou presnosti to musi na ladene svody byt, mm nebo cm?
Prikladam par obrazku pro predstavu jak to asi bude vypadat... Jinymi slovy hraju si s kolinkama...
custom svody, vyzva, bud anebo...
Moderátor: Moderátoři
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
custom svody, vyzva, bud anebo...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
-
- Kontaktovat uživatele:
Aby to bolo rovnako dlhe tak musis krajne viest rovno k prirube na turbo a prostredne spravit s vecsim radiusom aby si dostal pozadovanu dlzku. Viem ze takto sa lahko hovori ale robit taketo zveriny nie je vobec sranda. Kolienko je velmi prudke a zakruzit trubku do tak maleho radiusu je tiez velky problem 

530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever

Expedicia Eesti 2010
- Ondra 07
- Kontaktovat uživatele:
No nakonec jsem to namyslel tak ze by to melo vyjit +- nejaky ten cm stejne dlouhe. Seriova verze ma 155HP doufam ze rovny hladky vyfuk s vetsim prumerem o 2-3mm s absorberem na konci a otevrenym sanim s hribkem bude mit aspon 160HP, jinak nehraju...Pája píše:Taky bych na to hodil bobek. Budeš rád, když to vůbec nějak namotáš. A jestli to bude mít 145 nebo 150 ps by mě osobně bylo celkem fuk. Beztak to bude nejrychlejší krabice v republice.

...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele: