Jednoho nepekneho dne jsem zjistil ze bude treba origo svody hodit do kopriv a sbastlit svoje vlastni, umoznujici pouziti meho modelu cromy 2.0T. Jelikoz bych nerad mel turbinu pod volantem atak dale. No a chtel bych prodiskutovat problematiku delek kanalu. S jakou presnosti to musi na ladene svody byt, mm nebo cm?
Prikladam par obrazku pro predstavu jak to asi bude vypadat... Jinymi slovy hraju si s kolinkama...
custom svody, vyzva, bud anebo...
Moderator: Moderátoři
custom svody, vyzva, bud anebo...
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
Aby to bolo rovnako dlhe tak musis krajne viest rovno k prirube na turbo a prostredne spravit s vecsim radiusom aby si dostal pozadovanu dlzku. Viem ze takto sa lahko hovori ale robit taketo zveriny nie je vobec sranda. Kolienko je velmi prudke a zakruzit trubku do tak maleho radiusu je tiez velky problem 
530i
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
Chatka 12 4ever
Expedicia Eesti 2010
No nakonec jsem to namyslel tak ze by to melo vyjit +- nejaky ten cm stejne dlouhe. Seriova verze ma 155HP doufam ze rovny hladky vyfuk s vetsim prumerem o 2-3mm s absorberem na konci a otevrenym sanim s hribkem bude mit aspon 160HP, jinak nehraju...Pája wrote:Taky bych na to hodil bobek. Budeš rád, když to vůbec nějak namotáš. A jestli to bude mít 145 nebo 150 ps by mě osobně bylo celkem fuk. Beztak to bude nejrychlejší krabice v republice.
...anebo jinej případ, průsek v lese asi na metr širší ne, sráz jako střecha. Šero, mlha, skoro tma. Rozhodl jsem, sjedeš to šusem, sotva odpíchnu je zle hochu námraza jako mejdlo. Zkouším zaplužit, ani zdání...
- Petanek2101