Aleš.Melichar píše:Hmm , na nádrech to žije, já to říkám furt
Tak na roudnickém málokdy, ono je to úplně stranou , daleko z města tak tam moc lidí nechodí. Ale někdy se to povede. Kolikrát se mi stalo, že jsem v sobotu večer přišel a v hospodě sedí jen průvodčí a fíra ze straškovského motoráku a Pamela (servírka) si čte noviny.
Snad jedině "Božena klub" v rohu zaplňuje hospodu docela pravidelně.
Ale včera to byl opravdu zvěřinec, šéfka před lety udělala osudovou chybu , že do lokálu pořídila kouzelnou bedýnku s nápisem "Music box clasic" ,tak že včera do všeho toho ještě hulákala hlasitá "hudba" - no takové hity jako Kakala od Morčat apod.
A to jsem ještě nezmiňoval luxusní WC nádražní restaurace. Spoustu dam již překvapilo, že je tam jen pánské
Protože je to v jedné budově s nádražní halou tak nemusí mít přímo v hospodě WC vůbec, ale pánské mají. Dámy by měli chodit do haly. Ovšem to je složité, protože když tam dojdou tak zjistí , že si klíč musí vyzvednout dole v přízemí v pokladně a tam zjistí, že klíč dostanou jen na zálohu 50,-Kč a po předložení platné jízdenky.
Tak že se to řeší tak, že pokud to občerstvujícím se dámám nevadí (jako že ne) tak chodí na pánský. Pánské WC obsahuje perfektní žlábek vyzděný cca 1 metr vysoko (jak to řeší pánové menších postav nevím) a jednu mísu kam chodí právě ty dámy.
Klasická situace - jsem u žlábku ještě s jedním pánem, když v tom tam vpluje nalitá Maruška , zaklepe nám na záda a říká : Chlapci nenechte se rušit, já se jdu jen vychcat
Mimochodem servírka na to WC chodí také