III. prírastok v zbierke Sida a Doktora
Moderátor: Moderátoři
Dnes som sa bol opýtať na učilišti pre automechanikov na opravu predku karosérie a iba čo ma majster nasral, a predniesol mi monológ ako sa to neoplatí, koľko by to stálo, ako sa to nedá a keď som mu vysvetlil ako sa to dá, že mu plecharinu donesiem a vyhodím za to trebárs aj 15000, tak ma odbil tým, že žigule už 3 roky neberú. A hlavne že mal vnútri rozrobenú 2105 a robil na nej to isté a tak isto ako som to chcel ja, lebo to bolo jeho suseda. A ešte tomu nasadil korunu tým, že citujem: Tuto neďaleko býva jeden, čo predáva za 15000 peknú zachovalú embéčku, čo má najazdené 60000. koniec citátu. To som sa už ledva zdržal poznámok, vytočený nasadol do ruského stroja, zavrel dvere a valil domov. A to len zato, že sa mu neľúbilo, že chcem meniť spodok pr. blatníka a nie celý a začína byť trocha deravý, pričom by tam ten spodok šiel navariť, lebo nad dierou je to ešte zdravé. A to nechcem preto, lebo origo 1500 blatník sa nedá kúpiť a keby ho kúpim, určite by išiel na druhú, blatníky sú tam od fabriky, nové by sedeli na hovno a celé auto by potom stálo za hovno.
Nesmis si to tak brat. Ja zas radsi menit celej blatnik nez to lepit jak vlastovka hnizdo. Sice sem mel sam vyvareny ty "koule" vepredu nahore na blatniku na 01 (ty rohy), ale stejne to slo ted do kopru cely. Kdyz ti to bude delat nekdo kdo to neodflakne, tak neznamena, ze to cely bude stat za hovno. To jestli ty blatniky mas/nemas je druha vecSid píše:A to len zato, že sa mu neľúbilo, že chcem meniť spodok pr. blatníka a nie celý a začína byť trocha deravý, pričom by tam ten spodok šiel navariť, lebo nad dierou je to ešte zdravé. A to nechcem preto, lebo origo 1500 blatník sa nedá kúpiť a keby ho kúpim, určite by išiel na druhú, blatníky sú tam od fabriky, nové by sedeli na hovno a celé auto by potom stálo za hovno.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
Malda, Já ale nic nedostal
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984
http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
Proste ide o to, že som mal určitú požiadavku a keď to nechce robiť, tak poviem nie a nemudrovať okolo toho a snažiť sa človeka ojebať a urobiť z neho hlupáka. Myslím si, že mnou ponúkaných 15000 a všetky potrebné diely boli férová ponuka na to, že nikto im nedá za podobnú robotu viac ako 5000. A ešte k tomu to vopred sľúbil môjmu fotrovi a vedel o čo ide, nakoniec som zbytočne minul benzín.
Môj názor na výmenu celého blatníka je ten, že pokiaľ sa nemrví celý a okolo diery je to pevné a pasuje to bohovo, načo meniť. Premeriaval som s Doktorom nový kus a oproti pôvodnému niekde cca 2 cm rozdiel, takže asi ako bohovo by to vyzeralo na aute Nevravím, že by sa ho nedalo upraviť, ale to by si ho musel niekto prispôsobiť doma. V servise to napatlú na auto ako to sadne a neserú sa s tým.
Môj názor na výmenu celého blatníka je ten, že pokiaľ sa nemrví celý a okolo diery je to pevné a pasuje to bohovo, načo meniť. Premeriaval som s Doktorom nový kus a oproti pôvodnému niekde cca 2 cm rozdiel, takže asi ako bohovo by to vyzeralo na aute Nevravím, že by sa ho nedalo upraviť, ale to by si ho musel niekto prispôsobiť doma. V servise to napatlú na auto ako to sadne a neserú sa s tým.
toto mi pripomenulo vetu z jedneho filmu, ktoru mi urcite aj viaceri potvrdia.ked nieco chceme s nasimi ladami robit, je na to strasne vela ludi ktori betalne dokazu vysvetlit ako sa to neda.Ale my musime zistit ako sa to da! aj ked sa to neda.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.