III. prírastok v zbierke Sida a Doktora

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

zdá se mi to nebo na každej fotce je jiná spz ?
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Sid

Příspěvek od Sid »

Na jednej fotke je ešte s pôvodnou špz RA 283 AH a na ďaľšej už s PD. Je to tým, že auto bolo kúpené z iného mesta a pri prepise dali nové špz.
Sid

Příspěvek od Sid »

Dnes som sa bol opýtať na učilišti pre automechanikov na opravu predku karosérie a iba čo ma majster nasral, a predniesol mi monológ ako sa to neoplatí, koľko by to stálo, ako sa to nedá a keď som mu vysvetlil ako sa to dá, že mu plecharinu donesiem a vyhodím za to trebárs aj 15000, tak ma odbil tým, že žigule už 3 roky neberú. A hlavne že mal vnútri rozrobenú 2105 a robil na nej to isté a tak isto ako som to chcel ja, lebo to bolo jeho suseda. A ešte tomu nasadil korunu tým, že citujem: Tuto neďaleko býva jeden, čo predáva za 15000 peknú zachovalú embéčku, čo má najazdené 60000. koniec citátu. To som sa už ledva zdržal poznámok, vytočený nasadol do ruského stroja, zavrel dvere a valil domov. A to len zato, že sa mu neľúbilo, že chcem meniť spodok pr. blatníka a nie celý a začína byť trocha deravý, pričom by tam ten spodok šiel navariť, lebo nad dierou je to ešte zdravé. A to nechcem preto, lebo origo 1500 blatník sa nedá kúpiť a keby ho kúpim, určite by išiel na druhú, blatníky sú tam od fabriky, nové by sedeli na hovno a celé auto by potom stálo za hovno. :evil: :evil: :evil:
Malda

Příspěvek od Malda »

Sid píše:A to len zato, že sa mu neľúbilo, že chcem meniť spodok pr. blatníka a nie celý a začína byť trocha deravý, pričom by tam ten spodok šiel navariť, lebo nad dierou je to ešte zdravé. A to nechcem preto, lebo origo 1500 blatník sa nedá kúpiť a keby ho kúpim, určite by išiel na druhú, blatníky sú tam od fabriky, nové by sedeli na hovno a celé auto by potom stálo za hovno. :evil: :evil: :evil:
Nesmis si to tak brat. Ja zas radsi menit celej blatnik nez to lepit jak vlastovka hnizdo. Sice sem mel sam vyvareny ty "koule" vepredu nahore na blatniku na 01 (ty rohy), ale stejne to slo ted do kopru cely. Kdyz ti to bude delat nekdo kdo to neodflakne, tak neznamena, ze to cely bude stat za hovno. To jestli ty blatniky mas/nemas je druha vec :)
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Kopr

Příspěvek od Kopr »

Malda, Já ale nic nedostal :mrgreen:
TŘI SESTRY <III> LADA GANG
LADA 21061 (1.7-5q od Kinga) -1986
MERCEDES BENZ W124 220E -1993
SIMSON S51 -1990
FORD GRANADA ESTATE 2.0 4V-1984

http://fotoalba.cz/Kopr21061
http://kopr21061.rajce.idnes.cz/
LED ZEPPELIN
Sid

Příspěvek od Sid »

Proste ide o to, že som mal určitú požiadavku a keď to nechce robiť, tak poviem nie a nemudrovať okolo toho a snažiť sa človeka ojebať a urobiť z neho hlupáka. Myslím si, že mnou ponúkaných 15000 a všetky potrebné diely boli férová ponuka na to, že nikto im nedá za podobnú robotu viac ako 5000. A ešte k tomu to vopred sľúbil môjmu fotrovi a vedel o čo ide, nakoniec som zbytočne minul benzín.

Môj názor na výmenu celého blatníka je ten, že pokiaľ sa nemrví celý a okolo diery je to pevné a pasuje to bohovo, načo meniť. Premeriaval som s Doktorom nový kus a oproti pôvodnému niekde cca 2 cm rozdiel, takže asi ako bohovo by to vyzeralo na aute :?: Nevravím, že by sa ho nedalo upraviť, ale to by si ho musel niekto prispôsobiť doma. V servise to napatlú na auto ako to sadne a neserú sa s tým.
Sid

Příspěvek od Sid »

Dnes som bolza pánom Santorisom, ktorý má doma LADAservis a aj vlastnil a dlhé roky pracoval v servise na LADY. Ukázal som mu auto a povedal, čo chcem urobiť a povedal, že to spraví. Dohodli sme sa na 2.12. a bolo všetko v pohode a bez sprostých rečí.
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Sid píše:Dohodli sme sa na 2.12
Na moje narodky :hello1: Začína to s tvojou Natašou a všetkým naokolo byť dosť divné :lol: to fakt... :lol: A daj potom nejaké foto, budeš aspoň inšpiráciou pre nás, tých zdochnutejších k práci na našich autách :axe: :mrgreen:
Sid

Příspěvek od Sid »

Ja by som aj sám rád pracoval, ale keĎ voľna je málo a už je pomaly zima, tak to moc nejde. Pustili sme sa do hľadania 2 garáží pre obe 1500vky.

P.S: stále si sa nepochválil svojim kusom :(
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Lebo sa zatiaľ veľmi nieje čím chváliť a nemám to s čím nafotiť :roll: Ale bude, raz určite :wink:
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

toto mi pripomenulo vetu z jedneho filmu, ktoru mi urcite aj viaceri potvrdia.ked nieco chceme s nasimi ladami robit, je na to strasne vela ludi ktori betalne dokazu vysvetlit ako sa to neda.Ale my musime zistit ako sa to da! aj ked sa to neda.
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Sid

Příspěvek od Sid »

:idea: Keď sa chce, hľadá sa spôsob, keď sa nechce, hľadá sa dôvod
Sid

Příspěvek od Sid »

Tak už máme 3 nepojazdné autá. Včera definitívne ruplo niekde tesnenie a ťahá to falošný vzduch- nedrží voľnobeh.
Cory

Příspěvek od Cory »

:hrob:
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Sid

Příspěvek od Sid »

Takže závada odstránená a dokonca aj motor beží tak niejak tichšie. No to už je tak, keď sa toho chytil odborník. Nové diely a práca 450SK 8)
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“