Spojkový válec

Moderátor: Moderátoři

Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

no ono to ale není na popojíždění po městě, taky sem se musel nechat odtáhnout když mi prdla vidlička ve "městě"...
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Cory

Příspěvek od Cory »

to je pravda,ale pokial nezastavis, da sa s tym jazdit ako len chces, podradovat do 1ky a pod...
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Saša

Příspěvek od Saša »

Tak tak ale do kolony to není . Chce to počkat až zmizí a pak s rozmyslem jet i za cenu zdržování pomalou jízdou aby vyšly semafory . Ale porucha ovládání spojky není důvod pro odtah . A těch pár rozjezdů startér hravě vydrží .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

Saša píše:A těch pár rozjezdů startér hravě vydrží .
no stál sem v mírném kopečku na červené, chci zařadit a prd...tak sem zdechl, dal kvylt a otočím startér a zas nic :?
toš sem hodil výstražné, popojel ke kraji a zkoušel ještě ten startér, jenže kopeček byl vyšší poté co sem popojel dozadu. Chtěl sem se i otočit, že bych to roztlačil na dvojku, jenže to také nebylo řešením sám to tlačit...Naštěstí opatrovník kinga byl té dobroty a odtáhnul mne domů :roll:
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

No mě se to vys*alo ve městě na křižovatce :P .... Zelená, chci dát za jedna a pedál zůstal na podlaze... Tak jsem ho vytáh a nic, zase zůstal...chtěl jsem to teda zkusit přes ten startér (což vůbec nevim, jaká by to byla šou, v životě jsem to nezkoušel), ale ta jednička tam stejně zaboha nezapadla. Tak jsem asi drobet ohobloval setrvák :mrgreen: No mezitm zase červená. Tak jsem si furt hrál, najednou pedál úplně ztuhnul a nešel sešlápnout. Ale jak známo, hrubá síla vítězí nad lží a nenávistí, tak jsem se o to opřel, udělalo to grrš chroup a hle - zase to vystavovalo, takže druhou zelenou už jsem jel...

Teda ale pocit to neni pěknej, pak ject skrz město s tim, že se to může zase podělat. Za městem jsem zastavil (Staňa, kterej jel přede mnou se pak objevil za mnou, je to kouzelník) a koukam, jako jestli už to snad vyteklo a nebo co, ale nevyteklo, pouze brutálně zčernalo. Eště den předtim (nebo jsem to možná kontroloval i ráno, ale tim si nejsem jistej) byla spojkovka krásně čirá.
V Plzni jsem kontroloval, kolik toho za cestu eště vyteklo, a víceméně nic. Akorát jsem si všimnul, že ta pružina u pomocnýho válce je na jednom konci vypadlá.

Ale líbilo se mě, jak člověk pak hned jinak uvažuje o tom, kde jak ject a jak řadit :mrgreen:

Nic, jdu koupit HSV 8)
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno ;) Tři sestry <|||> Ladagang 8) °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

:!: keréklampás :!:
Saša

Příspěvek od Saša »

Laďuša píše:chtěl jsem to teda zkusit přes ten startér (což vůbec nevim, jaká by to byla šou, v životě jsem to nezkoušel), ale ta jednička tam stejně zaboha nezapadla. Tak jsem asi drobet ohobloval setrvák
Je to prosté . Chcípneš motor - dáš za 1 a otočíš klíčkem . Po pár skocích to chytne a jede pak je to již pro znalého banalita .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Drobek81 píše:chci zařadit a prd...tak sem zdechl, dal kvylt a otočím startér a zas nic
Njn, až na to, že mě taky jedynka nešla tam vrazit...

Již se mě na stole válí novej válec značky Fenox, tak to někdy v tejdnu vyměnim. Jenom teda doufam, že rozměrově je to to samý, aby se eště nemuselo ňák laborovat s tim volným chodem.... To už bych asi neuměl :mrgreen:
Má cenu ten válec před implantací třeba rozebrata překontrolovat? Asi radši ne, co. Vrací se a je to oblitý ňákou vazelínou....

Chatka 12 forever :toothy10: ►Stodolní II◄ :) Estonian-czech crazy night :partyman: Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Nulašestka

Příspěvek od Nulašestka »

Laďuša píše:značky Fenox
Holly shit dude. :lol:
Laďuša píše:Má cenu ten válec před implantací třeba rozebrata překontrolovat?
No, jestli tam ti dobytci nechali z výroby pod gumičkama tolik nevyfoukanejch kovovejch voštin jako mě, tak bych to rozebral. Gumičky mi to rozdrbalo asi za 14 dní. :D Doporučuju za větší peníz koupit v autokelly či elitu válec nějaký normální kvality. :wink:
Puhi

Příspěvek od Puhi »

Laďuša píše:hm, tak díky, no....
To bolo pre Coryho :wink:
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

jj, veď aj toto :mrgreen:

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Nulašestka píše:
Laďuša píše:značky Fenox
Holly shit dude. :lol:
Laďuša píše:Má cenu ten válec před implantací třeba rozebrata překontrolovat?
No, jestli tam ti dobytci nechali z výroby pod gumičkama tolik nevyfoukanejch kovovejch voštin jako mě, tak bych to rozebral. Gumičky mi to rozdrbalo asi za 14 dní. :D Doporučuju za větší peníz koupit v autokelly či elitu válec nějaký normální kvality. :wink:
Nestrašte pořád s Fenoxama. Je pravda, že před nějakým časem byla jejich kvalita problematická, ale min. poslední dva roky je to již o něčem jiném. Dokonce i čepy se výrazně zlepšily. Dával jsem krajní řídící čep Fenox a mám na něm již najeto přes 30 tkm v náročném provozu a zatím se jeví bez vůle.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Laďuša
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laďuša »

Nulašestka píše:jestli tam ti dobytci nechali z výroby pod gumičkama tolik nevyfoukanejch kovovejch voštin jako mě, tak bych to rozebral.
Tak jsem to rozebral. Zdá se to bez jakýchkoliv voštin, povrch se jeví dobře.
Ale ten píst je z ňákýho plastu :shock: Vot eto těchnika...
Stejně prostě starej zase zrepasuju a budu ho vozit jako náhradní díl..

Dva PoJeBy ze Skašova

Haben Sie Bratwurst?

Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“