Spojkový válec
Moderátor: Moderátoři
Tak tak ale do kolony to není . Chce to počkat až zmizí a pak s rozmyslem jet i za cenu zdržování pomalou jízdou aby vyšly semafory . Ale porucha ovládání spojky není důvod pro odtah . A těch pár rozjezdů startér hravě vydrží .
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
-
- Kontaktovat uživatele:
no stál sem v mírném kopečku na červené, chci zařadit a prd...tak sem zdechl, dal kvylt a otočím startér a zas nicSaša píše:A těch pár rozjezdů startér hravě vydrží .
toš sem hodil výstražné, popojel ke kraji a zkoušel ještě ten startér, jenže kopeček byl vyšší poté co sem popojel dozadu. Chtěl sem se i otočit, že bych to roztlačil na dvojku, jenže to také nebylo řešením sám to tlačit...Naštěstí opatrovník kinga byl té dobroty a odtáhnul mne domů
Moudrost nepřichází vždy s věkem. Někdy věk přichází sám.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
Starý dům a mladá žena - hojnost práce zaručena.
Práce vyžaduje čím dál větší vzdělání, vzdělání čím dál větší práci.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
No mě se to vys*alo ve městě na křižovatce .... Zelená, chci dát za jedna a pedál zůstal na podlaze... Tak jsem ho vytáh a nic, zase zůstal...chtěl jsem to teda zkusit přes ten startér (což vůbec nevim, jaká by to byla šou, v životě jsem to nezkoušel), ale ta jednička tam stejně zaboha nezapadla. Tak jsem asi drobet ohobloval setrvák No mezitm zase červená. Tak jsem si furt hrál, najednou pedál úplně ztuhnul a nešel sešlápnout. Ale jak známo, hrubá síla vítězí nad lží a nenávistí, tak jsem se o to opřel, udělalo to grrš chroup a hle - zase to vystavovalo, takže druhou zelenou už jsem jel...
Teda ale pocit to neni pěknej, pak ject skrz město s tim, že se to může zase podělat. Za městem jsem zastavil (Staňa, kterej jel přede mnou se pak objevil za mnou, je to kouzelník) a koukam, jako jestli už to snad vyteklo a nebo co, ale nevyteklo, pouze brutálně zčernalo. Eště den předtim (nebo jsem to možná kontroloval i ráno, ale tim si nejsem jistej) byla spojkovka krásně čirá.
V Plzni jsem kontroloval, kolik toho za cestu eště vyteklo, a víceméně nic. Akorát jsem si všimnul, že ta pružina u pomocnýho válce je na jednom konci vypadlá.
Ale líbilo se mě, jak člověk pak hned jinak uvažuje o tom, kde jak ject a jak řadit
Nic, jdu koupit HSV
Teda ale pocit to neni pěknej, pak ject skrz město s tim, že se to může zase podělat. Za městem jsem zastavil (Staňa, kterej jel přede mnou se pak objevil za mnou, je to kouzelník) a koukam, jako jestli už to snad vyteklo a nebo co, ale nevyteklo, pouze brutálně zčernalo. Eště den předtim (nebo jsem to možná kontroloval i ráno, ale tim si nejsem jistej) byla spojkovka krásně čirá.
V Plzni jsem kontroloval, kolik toho za cestu eště vyteklo, a víceméně nic. Akorát jsem si všimnul, že ta pružina u pomocnýho válce je na jednom konci vypadlá.
Ale líbilo se mě, jak člověk pak hned jinak uvažuje o tom, kde jak ject a jak řadit
Nic, jdu koupit HSV
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Je to prosté . Chcípneš motor - dáš za 1 a otočíš klíčkem . Po pár skocích to chytne a jede pak je to již pro znalého banalita .Laďuša píše:chtěl jsem to teda zkusit přes ten startér (což vůbec nevim, jaká by to byla šou, v životě jsem to nezkoušel), ale ta jednička tam stejně zaboha nezapadla. Tak jsem asi drobet ohobloval setrvák
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Njn, až na to, že mě taky jedynka nešla tam vrazit...Drobek81 píše:chci zařadit a prd...tak sem zdechl, dal kvylt a otočím startér a zas nic
Již se mě na stole válí novej válec značky Fenox, tak to někdy v tejdnu vyměnim. Jenom teda doufam, že rozměrově je to to samý, aby se eště nemuselo ňák laborovat s tim volným chodem.... To už bych asi neuměl
Má cenu ten válec před implantací třeba rozebrata překontrolovat? Asi radši ne, co. Vrací se a je to oblitý ňákou vazelínou....
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
-
Holly shit dude.Laďuša píše:značky Fenox
No, jestli tam ti dobytci nechali z výroby pod gumičkama tolik nevyfoukanejch kovovejch voštin jako mě, tak bych to rozebral. Gumičky mi to rozdrbalo asi za 14 dní. Doporučuju za větší peníz koupit v autokelly či elitu válec nějaký normální kvality.Laďuša píše:Má cenu ten válec před implantací třeba rozebrata překontrolovat?
Nestrašte pořád s Fenoxama. Je pravda, že před nějakým časem byla jejich kvalita problematická, ale min. poslední dva roky je to již o něčem jiném. Dokonce i čepy se výrazně zlepšily. Dával jsem krajní řídící čep Fenox a mám na něm již najeto přes 30 tkm v náročném provozu a zatím se jeví bez vůle.Nulašestka píše:Holly shit dude.Laďuša píše:značky FenoxNo, jestli tam ti dobytci nechali z výroby pod gumičkama tolik nevyfoukanejch kovovejch voštin jako mě, tak bych to rozebral. Gumičky mi to rozdrbalo asi za 14 dní. Doporučuju za větší peníz koupit v autokelly či elitu válec nějaký normální kvality.Laďuša píše:Má cenu ten válec před implantací třeba rozebrata překontrolovat?
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to rozebral. Zdá se to bez jakýchkoliv voštin, povrch se jeví dobře.Nulašestka píše:jestli tam ti dobytci nechali z výroby pod gumičkama tolik nevyfoukanejch kovovejch voštin jako mě, tak bych to rozebral.
Ale ten píst je z ňákýho plastu Vot eto těchnika...
Stejně prostě starej zase zrepasuju a budu ho vozit jako náhradní díl..
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás