![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Moderátoři
Tak tomu říkám alespoň slovo do pranice. Tak teĎ váhám kudyma jet, protože počítám že vy kluci slovenský pojedete po dálnici.
Pšendo ještě??? Vždyť si to chystal na lak a já myslel že už uvidíme tvýho krasavce v celé kráse.Pšenda píše:No já začínám řešit spíš problém čím mám jet. Auto je tak trochu kuchnuté, nemám momentálně moc času abych se mu extra věnoval a dělat to narychlo se mi také nechce. O financích radši ani nepíšu.
No to on v laku bude, jen než to nastrojím a udělám vše co chci, tak to bude asi trvat. A ten známý co ho dělá bydlí ode mě 40 kilometrů a než tam po práci dojedu , tak to docela trvá a nemá cenu tam jezdit na odpoledne. A hlavně to nechci dělat narychlo, už jsem kdysi něco takhle dělal a nakonec jsem to stejně předělával, protože to stálo za H.Pátrač píše:Pšendo ještě??? Vždyť si to chystal na lak a já myslel že už uvidíme tvýho krasavce v celé kráse.Pšenda píše:No já začínám řešit spíš problém čím mám jet. Auto je tak trochu kuchnuté, nemám momentálně moc času abych se mu extra věnoval a dělat to narychlo se mi také nechce. O financích radši ani nepíšu.
To jo ale namšlit jen to základní co potřebuješ a dojet. Alespoň by bylo na co koukat příštěPšenda píše:No to on v laku bude, jen než to nastrojím a udělám vše co chci, tak to bude asi trvat. A ten známý co ho dělá bydlí ode mě 40 kilometrů a než tam po práci dojedu , tak to docela trvá a nemá cenu tam jezdit na odpoledne. A hlavně to nechci dělat narychlo, už jsem kdysi něco takhle dělal a nakonec jsem to stejně předělával, protože to stálo za H.Pátrač píše:Pšendo ještě??? Vždyť si to chystal na lak a já myslel že už uvidíme tvýho krasavce v celé kráse.Pšenda píše:No já začínám řešit spíš problém čím mám jet. Auto je tak trochu kuchnuté, nemám momentálně moc času abych se mu extra věnoval a dělat to narychlo se mi také nechce. O financích radši ani nepíšu.
Zatím to je v přestavbě. A já to nedělám.Pátrač píše:To jo ale namšlit jen to základní co potřebuješ a dojet. Alespoň by bylo na co koukat příštěPšenda píše:No to on v laku bude, jen než to nastrojím a udělám vše co chci, tak to bude asi trvat. A ten známý co ho dělá bydlí ode mě 40 kilometrů a než tam po práci dojedu , tak to docela trvá a nemá cenu tam jezdit na odpoledne. A hlavně to nechci dělat narychlo, už jsem kdysi něco takhle dělal a nakonec jsem to stejně předělával, protože to stálo za H.Pátrač píše: Pšendo ještě??? Vždyť si to chystal na lak a já myslel že už uvidíme tvýho krasavce v celé kráse.Já mám dojem že jarní Bechyně asi bude beze mne, protože prostě nebudu mít s čím jet tak jako ty... mmj jak dlouho ti trvalo to vyvařit přebrousit až po hotový lak???
Je to škoda, že nejedeš. Těšil jsem se že pokecáme. Snad na jaře, pokud ti to nebude kolidovat s maturitou. A pošli po někom ty noviny s článkem o letošní Trnavěčmelák píše:no yo budu doma je to hovno pica svet a pojebany Ustav menom skola doma rodina![]()
ale aspon na fotky sa tesim a videa!
Števo majo to viete ze sa stavite v trnave?pozret mazlicka teda mna
![]()
musim po vas poslat nejaku postu na zraz par dve veci a ozaj števo asi s ti nechce dovliect mi pruziny
Pokud ji máte blokovanou tak ti ji klodně zaplatím.Jaano píše:Pocujte chlapi,prideme v PIATOK,ale az neskoro v noci.Chcel by som sa dohodnut v mene nasej partie s niekyms Vas domacich,kto by vyfasoval kluce a zaplatil za nas chatku(4xpostelx2noci+auto),pretoze pri vecernom rozdavani:) este nebudeme a nevieme ci v nocnych hodinach najdeme pani domacu.Aby sme ju nemuseli trhat zo spanku.Dotycnemu dobrovolnikovi samozrejme hned preplatime v CZK.
Zaverom uz len kvapku propagandy:
THIS IS MISSION FOR YOU!!!!VOTE NOW FOR YES!!BECOME THE HERO!!
WE WANT YOU TO DRINK WITH US!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()