Ubytování Bechyně Podzim 2005
Moderátor: Moderátoři
Ubytování Bechyně Podzim 2005
Takže nazdar Ladysti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blíží se nám doba gdy se opět rozezvučí na Bechyňském letišti hukot našich klokanů. A opět vyvstane někomu na mysl to gde hlavu složiti, gde patro smočiti. A na vepřové na grilu se začnou sliny sbíhati a kytara s brněnským hantecem se rozezvučí alespoň v hlavě.
A přesně proto jsem zcela sám a z vlastní iniciativy (vůbec mně nemusel nigdo upomínat, dokonce ani Pátrač ne) opět zavolal do Nuzic do toho kempu gde se na jaře děla všechna ta váše zmíněná krása. A divte se nebo ne ale oni se nelekli a řekli že klidně mužem přijet. Je to tam zapikaný. Jen jednu perličku. Ve stejném termínu by mněl bejt na kempu nohejbalovej turnaj a k tomu se vážou dvě věci:
1)pakliže bude ženskej tak to bude spousta promrdanýho času
2)Nebylo by na škodu postavit družstvo a všem vostatním tam natrhnout prdel.
3)Pro labužníky bod dvě platí i v případě že nedopadne bod jedna.
Ale to je fuk. Podmínky jsou uplně stejný jako na jaře takže je zbytečné se tady znovu rozepisovat. Pakliže nebude něgdo něco vědět tak je možné kouknout na http://kempnadjezem.webpark.cz/ nebo mi napsat SZ či PRIMALEX a já hned zodpovím.
Potřebuju do poloviny září vědět gdo kam a od gdy do gdy
1) Stenly+Makina+Amos Pátek až Neděle do 3chatky(Sami)
2) Ctirad+Jindra+Jirka+Eva+hafinka Pátek až Neděle (prostě jedna chatka)
3) Luděk (2107) Pa - Ne (podle počasí stan nebo chatka)
4) Pátrač+Jitka(podle počasí stan)spíše ale 3chatka (sami) Pa-Ne
5) Radek mb+polovička a ještě jeden Radek(4chatka) Pa-Ne
6) Salwador+navigator(4chatka) Pa-ne
7) Luděk (2121) Pa - Ne (stan nebo širák)
Dusin (mimo záznam) auto nebo širák Pa-Ne
9)Hurikán (někde do chatky ) Pa-Ne
10)Tomáš předpokládám s polovičkou(3chatka sami) Pa-Ne
11)xcerno12 s polovičkou(3chatka) Pa-Ne
Zatim paček Stenly
Blíží se nám doba gdy se opět rozezvučí na Bechyňském letišti hukot našich klokanů. A opět vyvstane někomu na mysl to gde hlavu složiti, gde patro smočiti. A na vepřové na grilu se začnou sliny sbíhati a kytara s brněnským hantecem se rozezvučí alespoň v hlavě.
A přesně proto jsem zcela sám a z vlastní iniciativy (vůbec mně nemusel nigdo upomínat, dokonce ani Pátrač ne) opět zavolal do Nuzic do toho kempu gde se na jaře děla všechna ta váše zmíněná krása. A divte se nebo ne ale oni se nelekli a řekli že klidně mužem přijet. Je to tam zapikaný. Jen jednu perličku. Ve stejném termínu by mněl bejt na kempu nohejbalovej turnaj a k tomu se vážou dvě věci:
1)pakliže bude ženskej tak to bude spousta promrdanýho času
2)Nebylo by na škodu postavit družstvo a všem vostatním tam natrhnout prdel.
3)Pro labužníky bod dvě platí i v případě že nedopadne bod jedna.
Ale to je fuk. Podmínky jsou uplně stejný jako na jaře takže je zbytečné se tady znovu rozepisovat. Pakliže nebude něgdo něco vědět tak je možné kouknout na http://kempnadjezem.webpark.cz/ nebo mi napsat SZ či PRIMALEX a já hned zodpovím.
Potřebuju do poloviny září vědět gdo kam a od gdy do gdy
1) Stenly+Makina+Amos Pátek až Neděle do 3chatky(Sami)
2) Ctirad+Jindra+Jirka+Eva+hafinka Pátek až Neděle (prostě jedna chatka)
3) Luděk (2107) Pa - Ne (podle počasí stan nebo chatka)
4) Pátrač+Jitka(podle počasí stan)spíše ale 3chatka (sami) Pa-Ne
5) Radek mb+polovička a ještě jeden Radek(4chatka) Pa-Ne
6) Salwador+navigator(4chatka) Pa-ne
7) Luděk (2121) Pa - Ne (stan nebo širák)
Dusin (mimo záznam) auto nebo širák Pa-Ne
9)Hurikán (někde do chatky ) Pa-Ne
10)Tomáš předpokládám s polovičkou(3chatka sami) Pa-Ne
11)xcerno12 s polovičkou(3chatka) Pa-Ne
Zatim paček Stenly
Naposledy upravil(a) Standa dne pon zář 05, 2005 22:53, celkem upraveno 6 x.
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ubytování Bechyně Podzim 2005
Tak já si se svým navigátorem berem též chatku. Ten kemp neměl chybu a byl bych rád, kdyby tento kemp patřil k Bechynskemu srazu tradicne...
Díky Stenly
Díky Stenly
SalWador
To Majkl:Pakliže by jel Petr tak bude vadit když ti ho dám zase na tu chatku s Vámi a nebo je to nějakej problémek.
To všichní:Pakliže dobře počítám tak nám došli třílůžáky.Jestli si pamatuju tak jich tam bylo 5ks.To jest: 1)Stenly/2)Pátrač/3)Majkl/4)Radek mb/
Takže ještě jedna je volná.No je to dost.nepojede třeba Tomáš Brněnskej se svojí polovičkou????????Ten spal taky v soukromí.Nebo třeba čmelák se svojí Jankou????????????????nebudu nikoho do ničeho tlačit ale čas kvapí a očividně místa ubýhají.
Zdarec Stenly
To všichní:Pakliže dobře počítám tak nám došli třílůžáky.Jestli si pamatuju tak jich tam bylo 5ks.To jest: 1)Stenly/2)Pátrač/3)Majkl/4)Radek mb/
Takže ještě jedna je volná.No je to dost.nepojede třeba Tomáš Brněnskej se svojí polovičkou????????Ten spal taky v soukromí.Nebo třeba čmelák se svojí Jankou????????????????nebudu nikoho do ničeho tlačit ale čas kvapí a očividně místa ubýhají.
Zdarec Stenly
ubytovani
Petr mi na chatce vadit nebude, aspon bude sranda jako ma jaře. I když není jisté, jestli s sebou kvůli dvoum autů nebudu brát ještě jednoho řidiče. V tom případě bych si zamluvil čtyřlůžáka.Standa píše:To Majkl:Pakliže by jel Petr tak bude vadit když ti ho dám zase na tu chatku s Vámi a nebo je to nějakej problémek?
SalWador
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
ty vole já zírám. doufám že pojedeš v koloně s náma. asi budeš jedinej s nivkou. krom toho blba co tam byl na jaře. ten doufám tam nebude.Luděk Ondrůch píše:Luděk, pátek až neděle, stan nebo širák.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006