Mičiho 2105 - možno smazat
Moderátor: Moderátoři
to bude tym ze felda ide do smyku ovela skor ako zigul a ta rychlost v nej sa zda byt zavratna, nemat tacho(nebo gps) tak ani nevies ez zigulom ides jak prase.
ja mam moznost porovnavat iba feldu 1,6i a ladu 1,6i obidvoje maju od serie hodne daleko, ale ta felda strasa iba na tom ze je to predohrab. Proste ho vynasa ovela skor a neda sa ist na tom za hranicou moznosti podvozku ako na lade
ja mam moznost porovnavat iba feldu 1,6i a ladu 1,6i obidvoje maju od serie hodne daleko, ale ta felda strasa iba na tom ze je to predohrab. Proste ho vynasa ovela skor a neda sa ist na tom za hranicou moznosti podvozku ako na lade
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
- Křečík Barbuška
- Křečík Barbuška
-> stačí ji postavit na správný tlumiče a dle specifikace MB přitvrdit předek oproti měkčímu zadku, dozadu pneumatiky 165 a dopředu 175 a garantuji vám přetáčivou feldu, že nepochopíte - doma odzkoušeno, doporučuji si o těch feldách něco přečíst,neboť SPIčka a 40kw mpi, popř 50kw mpi s 160 000km bez go a vydřenejma ložiskama nejsou zrovna to pravý na porovnávání.K dnešnímu dni stojí felda z taktických důvodů (předohrab) v předu na letních 165 a v zadu na zimních 165 pneu a přetáčivá je dostatečně a hlavně táhne ven a ne že se odlehčí zadní tuhá náprava a to je konec (pro rejpaly: felda má zvláštní k-ci podvozku neboť zadní pneu se sjíždí naprosto minimálně)Majo píše:to bude tym ze felda ide do smyku ovela skor ako zigul a ta rychlost v nej sa zda byt zavratna, nemat tacho(nebo gps) tak ani nevies ez zigulom ides jak prase.
Felicie s motorem 1,6 a vačkou, která do toho motoru patří společně s originálníma mapama v řídící jednotce se výkonově dostává na asi 75kw, to by žigula strčilo docela hravě do kapsy o tom se tu nemusíme bavit. Jinak pro představu škoda felicia r.v.1997 motor mpi 50kw série (80 000km) má 400m s řazením rychlostí za 19,20s pokud se budeme bavit o upravený felicii (profesionální úprava) dostáváme se běžně na výkon 65kw, přidejte k tomu kratší koncový převod a nemáte šanci s žádným upraveným žigulem, pokud se nebavíme o přestavbě jako turbožigi apod.tedy řekl bych, že tu není co řešit...
- Tommel
- Kontaktovat uživatele:
Jo leda tak na sprintu ale jak se rozjedeš na určitou rychlost tak je ta felda v hajzlu při zavodu z bodu A do B, nebranim se a klidně přijedu na test, 1,3i proti 1,7i nema šanci ani na sprintu 1,6i serie vs 1,7i je tak na stejno, jezdim 1,6i tak vim co to dokaže. Zitra mužu vyfotit brašnu v 05ce a i jak tam vypada když je v autě, ale když žigul vlastně nema dle Tebe šanci oproti Feldě, nebude lepši tunit Feldu ?
Chatka 12 forever . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
to majo: jo já neříkám, že je to běžný mít na každý nápravě jiný gumy, to už je extrém...
to tommel: při troše smůly by se mohla ta felda objevit v Jedovnici,asi nestihnu dodělat žigo...
jinak já bych tunil nejradši feldu,jenomže to je finančně přeci jen jinde než žigo a jako student jsem se zatím rozhodl dostat do skoro origo stavu 2105. Jinak ta hodnota 19,2je asi z 17h dnes odpoledne jsem to jel extra vyzkoušet už mě to začíná lézt na nervy,sice to bude asi trapný,ale možná by stálo za to na ladasrazu postavit feldu proti nějaký 1,7žigule, jak sérii tak úpravy ať konečně víme/vím.
to tommel: při troše smůly by se mohla ta felda objevit v Jedovnici,asi nestihnu dodělat žigo...
jinak já bych tunil nejradši feldu,jenomže to je finančně přeci jen jinde než žigo a jako student jsem se zatím rozhodl dostat do skoro origo stavu 2105. Jinak ta hodnota 19,2je asi z 17h dnes odpoledne jsem to jel extra vyzkoušet už mě to začíná lézt na nervy,sice to bude asi trapný,ale možná by stálo za to na ladasrazu postavit feldu proti nějaký 1,7žigule, jak sérii tak úpravy ať konečně víme/vím.
No, Miči, ja neviem, ale felda 1,3 50kw na moju 1,3ku remen nemala v kopci som ju vzdy stratil za chrbtom.
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)