Budiky z 07 na 05
Moderátor: Moderátoři
Vím, že jsem neobjevil Ameriku, ale přístrojový štít od 05 si o otáčkoměr přímo říká. Jinak jsem si trochu hrál, ale to co se objevilo na středovém panelu je jen x-tá varianta něčeho, co už tu bylo dříve.
- Přílohy
-
- Takhle to vznikalo.
- IMG_3896.JPG (66.13 KiB) Zobrazeno 1711 x
-
- Po barevné úpravě.
- IMG_3893.JPG (72.73 KiB) Zobrazeno 1711 x
-
- Ve středovém panelu.
- IMG_3897.JPG (53.97 KiB) Zobrazeno 1711 x
Pokračuji, PC se se mnou trochu pere a nechce mi vzít další obrázky. Nějak nemám čas ho jinak přemlouvat, tak to zkusím takhle.
- Přílohy
-
- Panel s budíky.
- IMG_3899.JPG (52.91 KiB) Zobrazeno 1707 x
-
- Bez komentáře.
- IMG_5064.JPG (54.82 KiB) Zobrazeno 1707 x
-
- Takhle to vypadá dohromady. Neboj se Kewine, na teploměr se taky občas kouknu!
- IMG_5082.JPG (57.73 KiB) Zobrazeno 1707 x
No, je to trochu dole. Ale zase na to nečučím pořád. To byl pokus, u 05 je to v místě rádia. Pokusím se to vetknout výš, někam místo popelníku. Výš už je ovládání topení. Ale i s tím by se možná dalo něco udělat. Jen není čas.Maysner píše:natoceni je dobry. jen je to jeste niz nez to maji ti co maj v panelu radio
- Miichaal
- Kontaktovat uživatele:
Mirek999 píše:Vypada to pekne,ale ja bych to rad mel nekde na ocich.Kdyz se porad koukas dolu,tak odvracis dost pozornost od rizeni.
mam to stejně dělané jako Marek89 akorát na tom středu mmám benzin,mazání a hodiny..a teplotu na pristrojovce(palubka 05 a budiky 03) a nikdy nebyl problem s tim že bych to nestihl vše sledovat a přitom bezpečně kormidlovat
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Nechci bejt šťoura, ale na tlak taky stačí kontrolka..Hurikán píše:Jedinou úpravou, která má podle mě smysl, je výměna voltmetru za tlakoměr oleje. Otáčky slyším a na dobíjení stačí kontrolka.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Ano, stačí. Aler když už tam místo pro další budík je, jeví se mi výhodnější jej osadit tlakoměrem. Mazání je důležitější než nabíjení. Teoreticky může dojít k poklesu tlaku na takovou hodnotu, že kontrolka nesepne, ale motor dostává pěkné kapky. Díky tlakoměru můžeš nějak reagovat.Laďuša píše:Nechci bejt šťoura, ale na tlak taky stačí kontrolka..
- Křečík Barbuška
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, kontrolka nesvítí
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
To jo, ale ty dva budíky s mohutnými ručičkami,... no řekni? Když nic, tak ideální pro oblbování spolucestujících.Hurikán píše:Ano, je to pěkné, ale bohužel i nepraktické. Člověk přijde buď o rádio, nebo o odkládací poličku. Vzdát se nechci ani jednoho, takže tyto budíky klidně oželím.
Jedinou úpravou, která má podle mě smysl, je výměna voltmetru za tlakoměr oleje. Otáčky slyším a na dobíjení stačí kontrolka.
Tohle vznikalo o minulé dovolené. Na letošní dovolenou mám už nachystanou jednu "cvičnou" palubovku z 05. Zkusím to vimplantovat místo popelníku, resp. hned pod ovládání topení. Ale ať dělám, co dělám, pokud budou budíky v téhle nebo blízké lokalitě, tak vždycky na ně budu koukat "skrz volant".