Autobusy a vše okolo - part two
Moderátor: Moderátoři
- Michal Pokorný
I když jsem to video viděl už hodněkrát, teprve dnes jsem si všiml jaký bastl je vůz vyjíždějící z garáže v času cca 02:35. Vidíte to také ?
http://www.youtube.com/watch?v=mEH6ES89Gf0
http://www.youtube.com/watch?v=mEH6ES89Gf0
Standartní. No tak byla nehoda a spojili celé části, jak bývá obvyklé. V Nitře taky jeden takový jezdí. a v Pze udělali po nehodě z 08 a 10 vlatstně takový 280.16. výměna nápravy se mi nezdá jako pravděpodobná.
http://www.ikarusy.net/foto/foto.php?id=13367
Cedulí, dveří a trilexu není nikdy dost.
Legjobb városi csuklós autóbusz Ikarus.
Legjobb városi csuklós autóbusz Ikarus.
- Michal Pokorný
Ale kuš !! Ty máš mlčet Já jsem si myslel jak si s tím bude lámat hlavu nějaký Ikarusoneznal a Ty to hned vykecášzdenda píše: Standartní. No tak byla nehoda a spojili celé části, jak bývá obvyklé. V Nitře taky jeden takový jezdí. a v Pze udělali po nehodě z 08 a 10 vlatstně takový 280.16. výměna nápravy se mi nezdá jako pravděpodobná.
Příště napíšu : zdenda nereagovat
- Michal Pokorný
???? tento ? http://www.ikarusbus.cz/milan_jiros/milan_jiros.htmlPšenda píše:mladý kluk
VAZ 2101, VAZ 2104, Škoda Fabia 1,4 16V
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
ex. 2xVAZ 2101, 2xVAZ 2105, 2xVAZ 21044i, Škoda Favorit 135 GLXi, VAZ 2111, Lada 4x4, Peugeot 206 1,4 HDi, VAZ 2104
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
A já jsem dneska zase spatřil takovej ten malinkatej Ikarus Evidentně v běžným provozu, ačkoliv vypadal zachovale
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Zadní? Tak to je řízek. Ale v takovým počasí já teda otevřený dveře v buse kvituju s povděkem
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
U auta si v létě taky větráš za jízdy otevřenými dveřmi ?Laďuša píše:Zadní? Tak to je řízek. Ale v takovým počasí já teda otevřený dveře v buse kvituju s povděkem
Já bych si to teda nevzal na triko ani s dospělými, natož s dětmi.
Dejme tomu ještě přední dveře, ale i zadní ?? A to ještě jel jako prase.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
U auta už jsem se o to taky jednou pokusil
Však to z toho příspěvku je snad poznat, že se podivuju nad zadníma dveřma.... Myslim přední, jízdu s otevřenýma zadníma jsem eště ani nezažil...
Však to z toho příspěvku je snad poznat, že se podivuju nad zadníma dveřma.... Myslim přední, jízdu s otevřenýma zadníma jsem eště ani nezažil...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Michal Pokorný
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Chudáček... Co kdyby dětičky zkolabovaly?
Nu, radši tuto debatu rychle opustim, páč až dojde Honza, tak už budete dvá
Proto jezdim vlakem, ten má pořádný okna! Nepočítam-li ty orchestriony...
Nu, radši tuto debatu rychle opustim, páč až dojde Honza, tak už budete dvá
Proto jezdim vlakem, ten má pořádný okna! Nepočítam-li ty orchestriony...
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Honza by si taky rád otevřel za jízdy dveře, kdyby to dopravní a návěstní předpis D I/3 a silniční zákon výslovně nezakazoval a kdybych se nebál, že někdo vypadne...
Absolvovat totiž šichtu s tím, že celou dobu jde do kabiny řidiče horký vzduch od chladiče, to nebylo nic příjemného. Alespoň nám namontovali nový pěkný volant, místo vydroleného, rozpraskaného a opravili stržený ventil topení. Bohužel, ty profuky se musí znovu odstranit...
Dveře za jízdy jsem měl otevřené jednou jedinkrát a to u Connexu při popojíždění 10- 15 km/h v koloně na úseku mezi poli, když bylo v autobuse pár lidí a nikdo neseděl vpředu.
Podruhé se mi to stávalo na kloubáku, který byl 14 dní po střední opravě, čistě samo, když nastala nějaká chyba v rozvaděči 2 dveří. nakonec jsem je pro jistotu zamkl a zakrátko jsem vyměnil celý vůz, protože bez jedněch dveří se ten binec v odpolední špičce na lince 271 zkrátka odjezdit nedal...
Absolvovat totiž šichtu s tím, že celou dobu jde do kabiny řidiče horký vzduch od chladiče, to nebylo nic příjemného. Alespoň nám namontovali nový pěkný volant, místo vydroleného, rozpraskaného a opravili stržený ventil topení. Bohužel, ty profuky se musí znovu odstranit...
Dveře za jízdy jsem měl otevřené jednou jedinkrát a to u Connexu při popojíždění 10- 15 km/h v koloně na úseku mezi poli, když bylo v autobuse pár lidí a nikdo neseděl vpředu.
Podruhé se mi to stávalo na kloubáku, který byl 14 dní po střední opravě, čistě samo, když nastala nějaká chyba v rozvaděči 2 dveří. nakonec jsem je pro jistotu zamkl a zakrátko jsem vyměnil celý vůz, protože bez jedněch dveří se ten binec v odpolední špičce na lince 271 zkrátka odjezdit nedal...
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno