-Uz na tom robim par mesiacov a dost bolo zatial o zhanani dielov, pretoze som nechcel platit cenu aku si vymyslia sasovia na SK vrakoviskach. Tak sa mi podarilo doviezt celkom slusne ocidlovany motor octavia za 2000Sk z BA, dohodnut diely z ceska, vyhrat nejake aukcie... zatial je v tom odhadom do 10000 a myslim, ze ked sa zbavim nevyuzitych dielov (1 budiky navyse, hlava octavia, blok, niektore diely...) tak 10 by mohla byt konecna suma za material. Takato uprava motorov lada by bola jednoznacne neekonomicka a narocna, preto zdravym ludom velmi odporucam klasicku 1.7i (ale jednoznacne to i !).
-Kompresiu ma octavia vyssiu, tak uvidime ci budem menit... jedna vec je bakalarka, kde to musim teraz dat na 1.6, rozbehnut, pomerat, ale moje dalsie plany su samozrejme prehodit na slusnu 1.7 a ak bude treba, investovat az do nej. S vackou som myslel zmenu casovania, ale to si este musim prestudovat jeho podrobnejsi vyznam...
Taktiez rozmyslam ako do buducnosti. Jedna vec je postavit peknu ladu s dobrou spotrebou, nadpriemernym vykonom a druha tuzba za nejakym tym poharom... tak neviem. Na lestenku nemam, tuning neviem co presne je a sprinty... tam sa stavia ak dobre viem prave tvoje auto.
Napadlo ma este urobit tuto na jazdenie a potom jednu cistu bez papierov s 2.0T, ale samozrejme silnejsim ako mas ty, aby vyhravala pohare
![:mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
No myslim, ze rozumnejsie bude, ked urobime skupinku aut so zvysenym vykonom a dohodneme sa, kde kto postupne vyhra
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)