No tak to jsem nějak přehlídl..Drobek81 píše:Patrac je sice ucho ale 22let ee
6. sraz BECHYNĚ - podzim 2005
Moderátor: Moderátoři
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Honzo, to záleží na pohledu. Může být brán jako diskriminační faktor, u uchazeče o zaměstnání, ale tady je to typicky informativní faktor. Ostatně obávám se že dříve nebo později se bude EU snažit odbourat předměty našich rozprav (LADY) a tak nějaký ten údaj o věku nás už nerozhází. Ale budiž, může to být nepovinná položkaHonza píše:ale Teepee, to jsem od tebe nečekal. Věk je diskriminativní faktor. Přeci nebudeme zavádět něco co se EU snaží odbourat.Teepee píše:Admini, co takhle položka věk v seznamu uživatelů?
Mně osobně by se to moc hodilo, protože jsem fakt myslel že Pátrač je svobodný mladík mající přítelkyni a své první auto v životě - LADU 2107. Nevim proč si člověk (resp. já) udělá nějakou představu, když k ní vlastně nemá žádný věrohodný podklady.
No, je to námět, víc to ode mně být nemůže. (jako třeba rozkaz, podmínka atp.)
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Uklidním tě svobodný to jsi se trefil. moje první lada si se taky trefil. S přítelkyní si se taky trefil. Jen ten věk ti trochu ulít asi o 8 let no je mi 30 nevím jestli mám jásat a nebo brečet
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Když nevíš, tak je to dobrý, kdybys břečel je to horší, kdybys jásal je to Tvoje věc. Mně je 28, mám dvě děti, tudíž asi tuším o čem mluvíš.Pátrač píše:Uklidním tě svobodný to jsi se trefil. moje první lada si se taky trefil. S přítelkyní si se taky trefil. Jen ten věk ti trochu ulít asi o 8 let no je mi 30 nevím jestli mám jásat a nebo brečet
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Kořalka bude v každým případě vhodný doplněk asi ten stnan vemu v autě by se mi blbě spalo ...budou zase porbyhat na srazu opravy (seřizování vule ventilů a podobně) ?Marek píše:Asi takhle: Jestli se chceš zdržet do neděle, vezmi si s sebou něco, v čem bezpečně a ve zdraví přečkáš říjnovou noc. Stan a spacák je vhodný doplněk výstroje na sraz, pokud třeba jako já nespíš ve voze - pak by Ti stačila jen deka a kořalka.capodrak píše: myslel jako stan nebo tak něco spacák atd nalada bude dofám skvělá tolik Ladovek v jadny oblasti se moc neviděl a auto bude jasný jak facka jak jinak bych se tam odstal že ?
Přiznám se i já - též jsem si (ještě na BraveNetu) myslel, že WOLF je podobný mlaďas jako třeba já. Ne, že by nebyl mladý - je to mladík se vším všudy, jen poněkud dříve narozený!!! Ale fakt jsem Tě, WOLFe, původně pasoval na pětadvacet. Ale takhle jsi taky fajn.Wolf píše:Teepee, aspon vidis, jak jsem duchem mlady, telesnou schranku hold jiz neovlivnim . W.Teepee píše:...I když tenkrát jsem si tohle myslel i o Wolfovi a to bylo překvapení kdysi na srazu
A Pátrači, nemyslím, že jsi zrovna stařec. Moc ode mě nejsi, necelé dva ročky!!! Jsem na tom stejně jako Teepee, věkem i rodinným stavem a počtem "příživníků" .
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Pánové Fabije 1,2 a 1,4 setejně tak Felicie a Favorit není konkurence pro naše vozi pokud je za volantem FOBIE člověk coji má na vylety není problem kdekoly předjet pokud je to ale sebevrach je to horší i tak se mu dá ujet zláště muj model 1,7 jim dáívá zabrat rad předjíždím do kopce tam se pak ukáže kdo má auto a kdo popelnici vzlášte pak když předjíždím na 3ku vu která má v 80 km dobrej zátach do 140 v kopcu je to jen 130(zaelží na sklonu kopce) ale to bohatě stačí
Tě Bůh Patraču...doufam, ze stihnes dat do kupy ty prahy do Bechyne..od ty minuly ti to malicko zrezlo...projizdel sem fotky..jinak ja tam privalim se SEDIwAKEMPátrač píše:Termín vyhovuje. Září už mám prakticky celý krom prvního víkendu zaplněný. Děsil jsem se kdy Bechyně bude že nepřijedu.. takhle by to bylo O.K.
jo a mam pro tebe ty raminka..tak ti je vemu do Kralic..se SLW dojdem tentokrate jeste za svetla
Naposledy upravil(a) Chettak dne pát srp 26, 2005 18:16, celkem upraveno 1 x.
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Bechynskej budík
Zdar Cmelaku, myslis na me a beres mi do Bechyne tu malinkatou vec co dela tak velkej kraval kazdy rano kdyz jsi vstaval?
Chettak
Chettak
Naposledy upravil(a) Chettak dne pát srp 26, 2005 18:20, celkem upraveno 1 x.
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...