6. sraz BECHYNĚ - podzim 2005

Podzimní sraz v Bechyni 1.10. 2005

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno

Souhlasíte s nabídnutým termínem srazu?

Anketa končí za úte říj 11, 2005 21:50

Ano, vyhovuje mi
21
58%
Ne, zdá se mi to pozdě
1
3%
Ne, zdá se mi to brzy
1
3%
Termín srazu mě nezajímá, neboť nepřijedu
3
8%
Na termínu mi nezáleží, přijedu kdykoli
10
28%

Celkem hlasů: 36

Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Drobek81 píše:Patrac je sice ucho ale 22let ee :lol:
No tak to jsem nějak přehlídl.. :evil: :wink: :lol:
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

Pátrač píše:
Drobek81 píše:Patrac je sice ucho ale 22let ee :lol:
No tak to jsem nějak přehlídl.. :evil: :wink: :lol:
:oops: :twisted: sorry no ale nahral mi na smec no tak sem toho zneuzil:-)Este jednou sorac
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Honza píše:
Teepee píše:Admini, co takhle položka věk v seznamu uživatelů?
ale Teepee, to jsem od tebe nečekal. :cry: Věk je diskriminativní faktor. Přeci nebudeme zavádět něco co se EU snaží odbourat. :( :wink:
Honzo, to záleží na pohledu. Může být brán jako diskriminační faktor, u uchazeče o zaměstnání, ale tady je to typicky informativní faktor. Ostatně obávám se že dříve nebo později se bude EU snažit odbourat předměty našich rozprav (LADY) a tak nějaký ten údaj o věku nás už nerozhází. Ale budiž, může to být nepovinná položka :D

Mně osobně by se to moc hodilo, protože jsem fakt myslel že Pátrač je svobodný mladík mající přítelkyni a své první auto v životě - LADU 2107. :P Nevim proč si člověk (resp. já) udělá nějakou představu, když k ní vlastně nemá žádný věrohodný podklady.
No, je to námět, víc to ode mně být nemůže. (jako třeba rozkaz, podmínka atp.)
Bílý LADA a okřídlená spol.
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Uklidním tě svobodný to jsi se trefil. moje první lada si se taky trefil. S přítelkyní si se taky trefil. Jen ten věk ti trochu ulít asi o 8 let :-) no je mi 30 :cry: :lol: nevím jestli mám jásat a nebo brečet
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Pátrač píše:Uklidním tě svobodný to jsi se trefil. moje první lada si se taky trefil. S přítelkyní si se taky trefil. Jen ten věk ti trochu ulít asi o 8 let :-) no je mi 30 :cry: :lol: nevím jestli mám jásat a nebo brečet
Když nevíš, tak je to dobrý, kdybys břečel je to horší, kdybys jásal je to Tvoje věc. Mně je 28, mám dvě děti, tudíž asi tuším o čem mluvíš. :D
Bílý LADA a okřídlená spol.
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Pátrač píše:Uklidním tě svobodný to jsi se trefil. moje první lada si se taky trefil. S přítelkyní si se taky trefil. Jen ten věk ti trochu ulít asi o 8 let :-) no je mi 30 :cry: :lol: nevím jestli mám jásat a nebo brečet
Breč.Já už brečim 8 let. :lol: :lol: :lol:
Ctirad
capodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capodrak »

Marek píše:
capodrak píše: myslel jako stan nebo tak něco spacák atd nalada bude dofám skvělá tolik Ladovek v jadny oblasti se moc neviděl :wink: a auto bude jasný jak facka jak jinak bych se tam odstal že ? :idea:
Asi takhle: Jestli se chceš zdržet do neděle, vezmi si s sebou něco, v čem bezpečně a ve zdraví přečkáš říjnovou noc. Stan a spacák je vhodný doplněk výstroje na sraz, pokud třeba jako já nespíš ve voze - pak by Ti stačila jen deka a kořalka.
Kořalka bude v každým případě vhodný doplněk :wink: asi ten stnan vemu v autě by se mi blbě spalo :P ...budou zase porbyhat na srazu opravy (seřizování vule ventilů a podobně) ?
Marek

Příspěvek od Marek »

Wolf píše:
Teepee píše:...I když tenkrát jsem si tohle myslel i o Wolfovi a to bylo překvapení kdysi na srazu :D
Teepee, aspon vidis, jak jsem duchem mlady, telesnou schranku hold jiz neovlivnim :) . W.
Přiznám se i já - též jsem si (ještě na BraveNetu) myslel, že WOLF je podobný mlaďas jako třeba já. Ne, že by nebyl mladý - je to mladík se vším všudy, jen poněkud dříve narozený!!! :lol: :lol: :lol: Ale fakt jsem Tě, WOLFe, původně pasoval na pětadvacet. Ale takhle jsi taky fajn.

A Pátrači, nemyslím, že jsi zrovna stařec. Moc ode mě nejsi, necelé dva ročky!!! Jsem na tom stejně jako Teepee, věkem i rodinným stavem a počtem "příživníků" :D .
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Marek píše:...Ale fakt jsem Tě, WOLFe, původně pasoval na pětadvacet. Ale takhle jsi taky fajn...
Dekuji Marku :oops: . W.
BA3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BA3 »

A co teprve věk našich aut!
Mému je 28 let a stále jako mladice ! nebo mladík )
:wink:
Vaz 21011 1200\1500\1700\5q
Vaz 2105 1500
Vaz 2101 1200

WWW.volny.cz/ba3
dusin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusin »

tak to já mám 31 let mladýho šemýka.Protáhlý ksichty fabiatyků při předjíždění stojí za to.Akorát ta začínající koroze.Však uvidíte v bechyni.
a propo vzhledem k věku auta,co takhle přehlásit na veteránské papíry?hodim novej dotaz,bo sem to nepatří.
Drobek81
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drobek81 »

BA3 píše:A co teprve věk našich aut!
Mému je 28 let a stále jako mladice ! nebo mladík )
:wink:
Sorac ale musim si rejpnout :wink:
jako mladik jo ale obcas mu neco upadne ne? :shock:
capodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capodrak »

Pánové Fabije 1,2 a 1,4 setejně tak Felicie a Favorit není konkurence pro naše vozi :wink: pokud je za volantem FOBIE člověk coji má na vylety není problem kdekoly předjet pokud je to ale sebevrach je to horší i tak se mu dá ujet :!: zláště muj model 1,7 jim dáívá zabrat rad předjíždím do kopce tam se pak ukáže kdo má auto a kdo popelnici vzlášte pak když předjíždím na 3ku vu která má v 80 km dobrej zátach do 140 v kopcu je to jen 130(zaelží na sklonu kopce) ale to bohatě stačí :twisted:
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chettak »

Pátrač píše:Termín vyhovuje. Září už mám prakticky celý krom prvního víkendu zaplněný. Děsil jsem se kdy Bechyně bude že nepřijedu.. :( takhle by to bylo O.K. :wink: :lol: :blob2:
Tě Bůh Patraču...doufam, ze stihnes dat do kupy ty prahy do Bechyne..od ty minuly ti to malicko zrezlo...projizdel sem fotky..jinak ja tam privalim se SEDIwAKEM
jo a mam pro tebe ty raminka..tak ti je vemu do Kralic..se SLW dojdem tentokrate jeste za svetla 8) :D
Naposledy upravil(a) Chettak dne pát srp 26, 2005 18:16, celkem upraveno 1 x.
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Chettak
Kontaktovat uživatele:

Bechynskej budík

Příspěvek od Chettak »

Zdar Cmelaku, myslis na me a beres mi do Bechyne tu malinkatou vec co dela tak velkej kraval kazdy rano kdyz jsi vstaval? :twisted:
Chettak
Naposledy upravil(a) Chettak dne pát srp 26, 2005 18:20, celkem upraveno 1 x.
SalWadorův navigátor, ten co furt čumí z wokna wen s welkým sajuzkým práporem...
Zamčeno

Zpět na „Bechyně 6“