No tak to jsem nějak přehlídl..Drobek81 píše:Patrac je sice ucho ale 22let ee

Moderátor: Moderátoři
Honzo, to záleží na pohledu. Může být brán jako diskriminační faktor, u uchazeče o zaměstnání, ale tady je to typicky informativní faktor. Ostatně obávám se že dříve nebo později se bude EU snažit odbourat předměty našich rozprav (LADY) a tak nějaký ten údaj o věku nás už nerozhází. Ale budiž, může to být nepovinná položkaHonza píše:ale Teepee, to jsem od tebe nečekal.Teepee píše:Admini, co takhle položka věk v seznamu uživatelů?Věk je diskriminativní faktor. Přeci nebudeme zavádět něco co se EU snaží odbourat.
![]()
Když nevíš, tak je to dobrý, kdybys břečel je to horší, kdybys jásal je to Tvoje věc. Mně je 28, mám dvě děti, tudíž asi tuším o čem mluvíš.Pátrač píše:Uklidním tě svobodný to jsi se trefil. moje první lada si se taky trefil. S přítelkyní si se taky trefil. Jen ten věk ti trochu ulít asi o 8 letno je mi 30
![]()
nevím jestli mám jásat a nebo brečet
Kořalka bude v každým případě vhodný doplněkMarek píše:Asi takhle: Jestli se chceš zdržet do neděle, vezmi si s sebou něco, v čem bezpečně a ve zdraví přečkáš říjnovou noc. Stan a spacák je vhodný doplněk výstroje na sraz, pokud třeba jako já nespíš ve voze - pak by Ti stačila jen deka a kořalka.capodrak píše: myslel jako stan nebo tak něco spacák atd nalada bude dofám skvělá tolik Ladovek v jadny oblasti se moc neviděla auto bude jasný jak facka jak jinak bych se tam odstal že ?
Přiznám se i já - též jsem si (ještě na BraveNetu) myslel, že WOLF je podobný mlaďas jako třeba já. Ne, že by nebyl mladý - je to mladík se vším všudy, jen poněkud dříve narozený!!!Wolf píše:Teepee, aspon vidis, jak jsem duchem mlady, telesnou schranku hold jiz neovlivnimTeepee píše:...I když tenkrát jsem si tohle myslel i o Wolfovi a to bylo překvapení kdysi na srazu. W.
Tě Bůh Patraču...doufam, ze stihnes dat do kupy ty prahy do Bechyne..od ty minuly ti to malicko zrezlo...projizdel sem fotky..jinak ja tam privalim se SEDIwAKEMPátrač píše:Termín vyhovuje. Září už mám prakticky celý krom prvního víkendu zaplněný. Děsil jsem se kdy Bechyně bude že nepřijedu..takhle by to bylo O.K.
![]()
![]()