6. sraz BECHYNĚ - podzim 2005
Moderátor: Moderátoři
- Ctirad Vyskočil
- Kontaktovat uživatele:
Nic si z toho nedělej.Aspoň se to tady trochu provětralo a pozvedla se nálada.Teepee píše:No jo, už to tam čtu, kdybych měl po mé delší odmlce všechno pečlivě přečíst tak nedělám celej den nic jinýho než čtu LADAfórum. No jo, někdo musí bejt chytrej a někdo holt ...
Omlouvám se, že jsem zanesl diskuzi o srazu pitomostma vzniknuvšíma mou blbostí.
Hlavně si tu dobrou náladu nezapomeňte vzít všichni 1.října do Bechyně.
Ctirad
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
To snad jo, nedokážu si představit někoho, kdo tam přijede, aby tak kazil všeobecné LADA rozpoložení a nebo aby tam verbálně či dokonce fyzicky řešil nějaký otevřený LADAspory.
A Ctirade, ty hlavně nezapoměň vzít s sebou tu LADÁtorku, myslím, že to bude nejobdivovanější a nejžádanější exponát Jen chlapi bacha, aby nás nakonec ženská nerozhádala
Poněvadž kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou, francouzi mají takový to, za vším hledej ženu (Cherchez la Femme).
A Ctirade, ty hlavně nezapoměň vzít s sebou tu LADÁtorku, myslím, že to bude nejobdivovanější a nejžádanější exponát Jen chlapi bacha, aby nás nakonec ženská nerozhádala
Poněvadž kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou, francouzi mají takový to, za vším hledej ženu (Cherchez la Femme).
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
To je pořád stejná písnička. Pojedu jedině s rodinou, v tejdnu na ně nemám moc čas a tak se nechci "vypařit na sraz". Jenže zase rodina nepojede když bude moc hic a když bude pršet, nebo hnusný počasí. 1. října může bejt hezky, ale taky hnusně Každopádně mám slíbíno, že když jsme pro velkej hic nejeli na jaře, že na podzim pojedem, tak jsem zvědavej. Alternativy mojí návštěvy srazu (synova účast je podmínkou, LADAmánie u něj zatím nepovoluje) jsem zatím nevymejšlel, ale samotnýmu (jen se synem)se mi tam fakt nechce. Přídavkem je to, že raději vozím manželku s sebou jako druhý (či první) voči, aby se nestalo něco jako v příspěvku "Tady máte všechny ty masakra najednou". Bohužel si tohle moc připouštím a ani sraz by mi nestál za jakejkoli sebemenší problém (to ostatně říkám o každý cestě autem). Prostě to nechávám otevřený, ale moc rád bych přijel.
Bílý LADA a okřídlená spol.
-
- Kontaktovat uživatele:
to je rada jak poď na mě myslel jako stan nebo tak něco spacák atd nalada bude dofám skvělá tolik Ladovek v jadny oblasti se moc neviděl a auto bude jasný jak facka jak jinak bych se tam odstal že ?Wolf píše:Dobrou naladu a pokud mozno auto . W.capodrak píše: ... poraďte co si vzít sebou na sraz ?
Asi takhle: Jestli se chceš zdržet do neděle, vezmi si s sebou něco, v čem bezpečně a ve zdraví přečkáš říjnovou noc. Stan a spacák je vhodný doplněk výstroje na sraz, pokud třeba jako já nespíš ve voze - pak by Ti stačila jen deka a kořalka.capodrak píše: myslel jako stan nebo tak něco spacák atd nalada bude dofám skvělá tolik Ladovek v jadny oblasti se moc neviděl a auto bude jasný jak facka jak jinak bych se tam odstal že ?
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
- Sir_Pierre
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem tady po dlouhé době a koukám už tady máme aji slecnu...No tak vy ste ji vytali driv no tak ji musim uvitat taky já...Tak te tady vítám...Prej sem tady nejmladsí clovek..1.Myska píše:Teepee
Ale néé,děláš moc rychlý závěry...Jen se známe ze srazu z Bechyně.
Skaloušova fakt nejsem.
Jinak doufám že po Bechyni budu mit zase co stríhat...Nějaky poradny video..
Czest Sir Pierre
Lada s námi, Lada na vždy! Sir Pierre
- Sir_Pierre
- Kontaktovat uživatele:
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Moja letos jede. Je to super že holky si můžou pokecat taky a není to pro ně tak nudný když tam nemají svoje auto nebo je to moc nezajímá a jedou jen pro to že chtějí být s tím druhým. To ale oceňuji.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Máš pravdu. Jsem vzal manželku sebou do Trnavy a nějak jsem tam na ní zapomněl Když jsem si vzmněl, vracel jsem se podívat jak se má a tu vidím, že se ženské osazenstvo srazu sesedlo a evidentně se dobře baví. Tož jsem se zas rychle ztratilTeepee píše:Přesně tak, manželka pak nechce na "chlapské" srazy jezdit. Čim víc bab tím líp.
Honza