6. sraz BECHYNĚ - podzim 2005

Podzimní sraz v Bechyni 1.10. 2005

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno

Souhlasíte s nabídnutým termínem srazu?

Anketa končí za úte říj 11, 2005 21:50

Ano, vyhovuje mi
21
58%
Ne, zdá se mi to pozdě
1
3%
Ne, zdá se mi to brzy
1
3%
Termín srazu mě nezajímá, neboť nepřijedu
3
8%
Na termínu mi nezáleží, přijedu kdykoli
10
28%

Celkem hlasů: 36

Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

No jo, už to tam čtu, kdybych měl po mé delší odmlce všechno pečlivě přečíst tak nedělám celej den nic jinýho než čtu LADAfórum. No jo, někdo musí bejt chytrej a někdo holt ...
Omlouvám se, že jsem zanesl diskuzi o srazu pitomostma vzniknuvšíma mou blbostí.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Ctirad Vyskočil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ctirad Vyskočil »

Teepee píše:No jo, už to tam čtu, kdybych měl po mé delší odmlce všechno pečlivě přečíst tak nedělám celej den nic jinýho než čtu LADAfórum. No jo, někdo musí bejt chytrej a někdo holt ...
Omlouvám se, že jsem zanesl diskuzi o srazu pitomostma vzniknuvšíma mou blbostí.
Nic si z toho nedělej.Aspoň se to tady trochu provětralo a pozvedla se nálada. :lol:

Hlavně si tu dobrou náladu nezapomeňte vzít všichni 1.října do Bechyně. :wink: :lol:
Ctirad
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

To snad jo, nedokážu si představit někoho, kdo tam přijede, aby tak kazil všeobecné LADA rozpoložení a nebo aby tam verbálně či dokonce fyzicky řešil nějaký otevřený LADAspory.

A Ctirade, ty hlavně nezapoměň vzít s sebou tu LADÁtorku, myslím, že to bude nejobdivovanější a nejžádanější exponát :D :D :D Jen chlapi bacha, aby nás nakonec ženská nerozhádala :D :D :D :!:
Poněvadž kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou, francouzi mají takový to, za vším hledej ženu (Cherchez la Femme). :idea: :wink:
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza »

A co ty Teepee, dorazíš?
Honza
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

To je pořád stejná písnička. Pojedu jedině s rodinou, v tejdnu na ně nemám moc čas a tak se nechci "vypařit na sraz". Jenže zase rodina nepojede když bude moc hic a když bude pršet, nebo hnusný počasí. 1. října může bejt hezky, ale taky hnusně :? Každopádně mám slíbíno, že když jsme pro velkej hic nejeli na jaře, že na podzim pojedem, tak jsem zvědavej. Alternativy mojí návštěvy srazu (synova účast je podmínkou, LADAmánie u něj zatím nepovoluje) jsem zatím nevymejšlel, ale samotnýmu (jen se synem)se mi tam fakt nechce. Přídavkem je to, že raději vozím manželku s sebou jako druhý (či první) voči, aby se nestalo něco jako v příspěvku "Tady máte všechny ty masakra najednou". Bohužel si tohle moc připouštím a ani sraz by mi nestál za jakejkoli sebemenší problém (to ostatně říkám o každý cestě autem). Prostě to nechávám otevřený, ale moc rád bych přijel.
capodrak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capodrak »

Wolf píše:
capodrak píše::twisted: ... poraďte co si vzít sebou na sraz ? :roll:
Dobrou naladu a pokud mozno auto :) . W.
to je rada jak poď na mě myslel jako stan nebo tak něco spacák atd nalada bude dofám skvělá tolik Ladovek v jadny oblasti se moc neviděl :wink: a auto bude jasný jak facka jak jinak bych se tam odstal že ? :idea:
Marek

Příspěvek od Marek »

capodrak píše: myslel jako stan nebo tak něco spacák atd nalada bude dofám skvělá tolik Ladovek v jadny oblasti se moc neviděl :wink: a auto bude jasný jak facka jak jinak bych se tam odstal že ? :idea:
Asi takhle: Jestli se chceš zdržet do neděle, vezmi si s sebou něco, v čem bezpečně a ve zdraví přečkáš říjnovou noc. Stan a spacák je vhodný doplněk výstroje na sraz, pokud třeba jako já nespíš ve voze - pak by Ti stačila jen deka a kořalka.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
Sir_Pierre
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Pierre »

1.Myska píše:Teepee

Ale néé,děláš moc rychlý závěry...Jen se známe ze srazu z Bechyně. :wink: :D
Skaloušova fakt nejsem. :D
Tak sem tady po dlouhé době a koukám už tady máme aji slecnu...No tak vy ste ji vytali driv no tak ji musim uvitat taky já...Tak te tady vítám...Prej sem tady nejmladsí clovek.. :twisted:

Jinak doufám že po Bechyni budu mit zase co stríhat...Nějaky poradny video.. :rr:

Czest Sir Pierre
Obrázek Lada s námi, Lada na vždy! Sir Pierre Obrázek
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Už druhá nebo třetí slečna určitě. Je tu ještě Jiřina a Božena.možná ještě někdo.
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Sir_Pierre
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Pierre »

No to sem nejak nepostreh ale to nevadi... :wink:
Obrázek Lada s námi, Lada na vždy! Sir Pierre Obrázek
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

Pátrač píše:Už druhá nebo třetí slečna určitě. Je tu ještě Jiřina a Božena.možná ještě někdo.
A hlavně Martina, držitelka ŘP skupiny C mající praxi s vozem V3S. Nezapomenutelný... :D
1.Myska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1.Myska »

Sir_Pierre:
Díky za přivítání...Myslim,že teď už tady asi nejmladší nejsi. :wink: :D

Jinak je docela fajn,že se mezi Ladisty dostávají i nějaké ženy...Sice jich je málo,ale myslim,že i to stačí.Aspoň se to trochu promísí a na srazech to nebude takovej chlapinec. :lol: :lol: :lol:
Teepee
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teepee »

1.Myska píše:Aspoň se to trochu promísí a na srazech to nebude takovej chlapinec. :lol: :lol: :lol:
Přesně tak, manželka pak nechce na "chlapské" srazy jezdit. Čim víc bab tím líp.
Patrac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patrac »

Moja letos jede. Je to super že holky si můžou pokecat taky a není to pro ně tak nudný když tam nemají svoje auto nebo je to moc nezajímá a jedou jen pro to že chtějí být s tím druhým. To ale oceňuji. :oops:
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza »

Teepee píše:Přesně tak, manželka pak nechce na "chlapské" srazy jezdit. Čim víc bab tím líp.
Máš pravdu. Jsem vzal manželku sebou do Trnavy a nějak jsem tam na ní zapomněl :oops: Když jsem si vzmněl, vracel jsem se podívat jak se má a tu vidím, že se ženské osazenstvo srazu sesedlo a evidentně se dobře baví. Tož jsem se zas rychle ztratil :D :wink:
Honza
Zamčeno

Zpět na „Bechyně 6“