Vystrazna svetla
Moderátor: Moderátoři
Vystrazna svetla
Predne doufam, ze to neni duplicitni tema, ale budiz, kdyztak se to mazne
Mam rozkopany varovky a nevim jakej prerusovac pouzit. Budto bych nasel odigo zigulackej, kterej asi nebude vyhovovat wattazi, nebo mam skodovackej 2x21W+2x21W a ten jednak taky nevim, jestli neshori a jednak jak ho zapojit, pac je nakej ciganskej. Jakej prerusovac schanet? Chci to mit osetreny, aby mi to nekde neshorelo, kdyz necham zaplej treba blinkr na stranu a k tomu pustim varovky.
Mam rozkopany varovky a nevim jakej prerusovac pouzit. Budto bych nasel odigo zigulackej, kterej asi nebude vyhovovat wattazi, nebo mam skodovackej 2x21W+2x21W a ten jednak taky nevim, jestli neshori a jednak jak ho zapojit, pac je nakej ciganskej. Jakej prerusovac schanet? Chci to mit osetreny, aby mi to nekde neshorelo, kdyz necham zaplej treba blinkr na stranu a k tomu pustim varovky.
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php?t=7179&start=45 - tady Ladakrál nahodil jakýsi schémátka Origo žiguláckej ten starej RS491 tam zůstane na normální blinkry a druhej 2x21W+2x21W na výstražný. Aby to nevyhořelo, tak je dobrý jako spínač varovek použít přepínač, kterej ve "vyplý" poloze má sepnutej obvod normálních blinkrů a při spuštění výstražných obyčejný blinkry odpojí a sepne výstražný. Ostatně je to poznat z toho Luďkovýho šématu.
Jestli třepu nesmysly, tak mě zaražte.
Něco má na svých stránkach taky Vašátor
Jestli třepu nesmysly, tak mě zaražte.
Něco má na svých stránkach taky Vašátor
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
To Malda: ... origo vypínač z 07 ....
mám tomu rozumět tak, že se jedná o ten černý váleček s červenou blikající čepičkou? L.
mám tomu rozumět tak, že se jedná o ten černý váleček s červenou blikající čepičkou? L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
Jo presne ten. A zapojeni takato.Luděk Musil píše:To Malda: ... origo vypínač z 07 ....
mimochodem, tak pekny auto a je tak zbastleny tou cernou maskou a hroznejma poklicema a ty blinkry, no skoda mluvit. fuj
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
interesantní
Neodvažuji se tvrdit, že neexistuje 8-pinový přepínač. Ovšem takovéto zapojení poněkud nesouhlasí s dodatečně vsazeným přerušovacím relé.
Dokázal by jsi proměřit a namalovat vnitřní spojení jednotlivých pinů v obou polohách (on + off) ? L.
PS: to vše za předpokladu, že jsi se při malování výšeuvedeného schemátka nedopustil chybičky ....
EDIT: beru zpět! Prohlédl jsem si znova obrázek na krabičce s přerušovačem.
Přesto by mě zajímalo vnitřní schema toho 8-pinu. A pokud bych si mohl ještě dovolit - maluj to "ze spodní strany po obvodu". Čili namaluj velký kruh, po obvodu malých 8 kroužků a do nich namaluj propojení. Dík. L.
Neodvažuji se tvrdit, že neexistuje 8-pinový přepínač. Ovšem takovéto zapojení poněkud nesouhlasí s dodatečně vsazeným přerušovacím relé.
Dokázal by jsi proměřit a namalovat vnitřní spojení jednotlivých pinů v obou polohách (on + off) ? L.
PS: to vše za předpokladu, že jsi se při malování výšeuvedeného schemátka nedopustil chybičky ....
EDIT: beru zpět! Prohlédl jsem si znova obrázek na krabičce s přerušovačem.
Přesto by mě zajímalo vnitřní schema toho 8-pinu. A pokud bych si mohl ještě dovolit - maluj to "ze spodní strany po obvodu". Čili namaluj velký kruh, po obvodu malých 8 kroužků a do nich namaluj propojení. Dík. L.
Prosit klidne muzes, ale vubec nevim co mas na mysli Rozumim elektrice asi tolik jako kvantovy mechanice Jinak kompetentni at se k mymu elektrickymu slysleni ani nevyjadruji Na hornim obrazku sou varovky zapnuty, na dolnim vypnuty.
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
Já tam strčil přerušovač z favorita i s originálním přepínačem. Tam to stačí zapjit podle toho schémátka na krabičce a funguje to v jakékoli kombinaci poloh přepínačů bez problému.
Жигули ВАЗ 2103 1.5/55,4 kW белый (сделано в 1974 г.) оу йеах гуд джоб ёлки-палки t.č. odstraněny dva metráky pavučin, vrčí a jezdí kolem bloku
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Toyota Corolla LiftBack 1.3/65 kW deep turquoise
Toyota Corolla HB 3D 1.3/55 kW red
Ja uz to mam asi vicemene vyreseny, jen nevim jakej pouzit prerusovac, protoze podle schematu je ten skodovackej jen na blinkry, ackoliv je na nem napsany 2x21+2x21W.
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Je to přesně to, co jsi dal v následném obrázkuMalda píše:... ale vubec nevim co mas na mysli ...
Podle toho vnitřního zapojení vypínače se s tím "nějak" vyrovnám a zreviduji to. Popřemýšlím i nad tím zbývajícím volným pinem přerušovače 2x(2x21W) . L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
Tak to asi budu muset teda zkusit ocistit kontakty, ackoliv sem to delal. Vasator mi prave rikal, ze jemu to blika hnedLuděk Musil píše:Mám pocit, že všechny moje (nynější i bývalé) hned ... . L.
Calling name Bastl One
Calling name Bastl One