V sobotu ho idem dat opravit, takze ho nafotim pred opravou i po nej(cestne pionierske)hush píše:Muzes prosim ukazat foto jak mas ten vyfuk udelane,uz si daval foto toho provizorniho,ale muzes ukazat i ten stavajici.
Majove Nivy
Moderátor: Moderátoři
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Domáci receptárik
Omeleta z diferáku
K príprave potrebujeme: 1 pevnostný obal predného diferenciálu, 2 ks nenačatých polos, strmý výjazd, redukovanú dvojku a trochu odvahy. Podľa chuti môžme pridať obecenstvo.
Príprava:
Nájdeme si dostatočne strmý výjazd, rozložíme obecenstvo v bezpečnej vzdialenosti a rozbehneme sa na redukovanú dvojku(5000 otáčok postačí) a začneme skákať hore kopcom. Keď predné kolesá vyletujú do vzduchu, plyn neuberáme, stratilo by to efekt. Po výjazde zožneme slávu obecenstva a necháme si zaradenú uzávierku aby sme na tom zašli až domov. Vyberieme polosy, odpojíme kardnan a vytiahneme diferenciál. Ak ste postupovali podľa návodu, výsledok by mal vyzerať asi ako na priložených fotkách. Podávame za zamastenej handre, ako príloha poslúži prevodový olej.
Pozn.:Ak by sme nemali pevnostný obal diferáku, pravdepodobne by sa iba odlomil úchyt na tom hliníkovom čerte a efekt by nebol požadovaný.
K príprave potrebujeme: 1 pevnostný obal predného diferenciálu, 2 ks nenačatých polos, strmý výjazd, redukovanú dvojku a trochu odvahy. Podľa chuti môžme pridať obecenstvo.
Príprava:
Nájdeme si dostatočne strmý výjazd, rozložíme obecenstvo v bezpečnej vzdialenosti a rozbehneme sa na redukovanú dvojku(5000 otáčok postačí) a začneme skákať hore kopcom. Keď predné kolesá vyletujú do vzduchu, plyn neuberáme, stratilo by to efekt. Po výjazde zožneme slávu obecenstva a necháme si zaradenú uzávierku aby sme na tom zašli až domov. Vyberieme polosy, odpojíme kardnan a vytiahneme diferenciál. Ak ste postupovali podľa návodu, výsledok by mal vyzerať asi ako na priložených fotkách. Podávame za zamastenej handre, ako príloha poslúži prevodový olej.
Pozn.:Ak by sme nemali pevnostný obal diferáku, pravdepodobne by sa iba odlomil úchyt na tom hliníkovom čerte a efekt by nebol požadovaný.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Tuhle ometetku nemam rad. skripe mezi zubama. Delal jsem si dvakrat tu hlinikovou, a taky me nechutna.
Dneska uz takove kopce vyjizdim jinak. Redukovana 1., 2500ot. motoru, pneumatiky na 0,5atm., a vsechny spery.
Uspech o divaku stejny.......a dojedes domu jako 4x4
Dneska uz takove kopce vyjizdim jinak. Redukovana 1., 2500ot. motoru, pneumatiky na 0,5atm., a vsechny spery.
Uspech o divaku stejny.......a dojedes domu jako 4x4
LR Def 110 300Tdi
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
Rumunskej trip 2016
Rumunskej trip 2015
Montenegro 2014
Romania Nivama 2009
aaaaa, len ma stvi s tymi tvojimi difmi z traktora
Ale pravdu povediac, chcel by som vidiet ako das ten vyjazd(a ci vobec)
A vsechny spery? Vsechny 2 som mal aj ja a pneu mali 0,6
btw, radsej mi uz posli tie tvoje tenke polosy
Ale pravdu povediac, chcel by som vidiet ako das ten vyjazd(a ci vobec)
A vsechny spery? Vsechny 2 som mal aj ja a pneu mali 0,6
btw, radsej mi uz posli tie tvoje tenke polosy
jojo, bezva recept, ale co..... kdo chce kam, pomožme mu tam
stále málo vytuněné
jsem psal o nápravách z vejtřasky, Marty o rámu .......
stále málo vytuněné
jsem psal o nápravách z vejtřasky, Marty o rámu .......
tel : 608048480
http://www.oleje-klatovy.cz
http://www.oleje-klatovy.cz
mne ohladom toho tiez hovoril otec nieco o hovne, ale skor to bolo nieco v zmysle "Ti Rusi to uz fakt robia z hovna"
ale vsak uz je objednana aj predna uzavierka.....
ale vsak uz je objednana aj predna uzavierka.....
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hele, a to by mě vlastně taky zajímalo, dovolíš vůbec otci taky s Nivkou někam ject?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás