Omeleta z diferáku
K príprave potrebujeme: 1 pevnostný obal predného diferenciálu, 2 ks nenačatých polos, strmý výjazd, redukovanú dvojku a trochu odvahy. Podľa chuti môžme pridať obecenstvo.
Príprava:
Nájdeme si dostatočne strmý výjazd, rozložíme obecenstvo v bezpečnej vzdialenosti a rozbehneme sa na redukovanú dvojku(5000 otáčok postačí) a začneme skákať hore kopcom. Keď predné kolesá vyletujú do vzduchu, plyn neuberáme, stratilo by to efekt. Po výjazde zožneme slávu obecenstva a necháme si zaradenú uzávierku aby sme na tom zašli až domov. Vyberieme polosy, odpojíme kardnan a vytiahneme diferenciál. Ak ste postupovali podľa návodu, výsledok by mal vyzerať asi ako na priložených fotkách. Podávame za zamastenej handre, ako príloha poslúži prevodový olej.
Pozn.:Ak by sme nemali pevnostný obal diferáku, pravdepodobne by sa iba odlomil úchyt na tom hliníkovom čerte a efekt by nebol požadovaný.
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
aaaaa, len ma stvi s tymi tvojimi difmi z traktora
Ale pravdu povediac, chcel by som vidiet ako das ten vyjazd(a ci vobec)
A vsechny spery? Vsechny 2 som mal aj ja a pneu mali 0,6
btw, radsej mi uz posli tie tvoje tenke polosy
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Tak to fakt zírám, ale beze srandy. Majo, ty už jedeš podle hesla "chceš-li mít na autě něco novýho, musíš to nejdřív rozbít"
Ale na rovinu, tohle už je masakrální záležitost.
21053 - r.v. 1990 - mám od r. 1998 až navěky
2124 Niva - r.v. 1987 - měl jsem 2006-RIP 2015 (budiž jí slévárna lehká)
Hele, a to by mě vlastně taky zajímalo, dovolíš vůbec otci taky s Nivkou někam ject?
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova