Táhlo plynu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
HoluboSup

Táhlo plynu

Příspěvek od HoluboSup »

Pomalu připravuju auto na nástřik, ale v motorovým prostoru jsem narazil na celkem nepříjemnej problém. Nemůžu vytáhnout takový to táhlo, který sahá od plynovýho pedálu kolem hlavy až k těm hejblátkům u karbecu. Pedál, držátka, prachovku i hejblátka jsem sundal, ale překáží mi hlava. Kousek se dá zastrčit do tunelu nad převodovku, ale tam zase hned začne překážet brzdová trubička, ale kdyby tam nebyla, tak to asi takhle stejně nepůjde. Jak to mám vytáhnout? :cry:
Maysner

Příspěvek od Maysner »

hlva tva nebo motoru? :lol: kdyz chces lakovat motorovej prostor tak motor vytahni ne?
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Saša

Příspěvek od Saša »

HoluboSup píše:Jak to mám vytáhnout
Tak to je "ježek" v kleci , ale bez možnosti ho vyndat . (hlava nebo motor ven) !
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
HoluboSup

Příspěvek od HoluboSup »

Kdybych ho mohl vytáhnout tak bych to udělal, ale nemam jak... Nestačilo by ho nějak naklonit? Na to fakt není nějaká finta (pootočit v ose X o 5°, v ose Y o 15°, v ose Z zachovat vodorovnou polohu, chytit za konec v kabině a třikrát prudce škubnout)? :shock:
Maysner

Příspěvek od Maysner »

staci tri lidi, lano a lesenarska trubka a moturek muze ven :P
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

To Holubosup: já bych to tam nechal .... . A pokud by Ti (zcela náhodou) šlo o (téměř) originální lak - tak by jsi musel auto odstrojit až na holý plech. L.
21011 -> (78) 84-99; 2103 -> (78) 99-04; 21073 -> (96) 04-07; 21044 -> (99) 07-13; 21044 -> (96) 12-16; Granta bílá -> 16-?; Vesta SW cross barvy Phantom (19) 20-?; 21011 - veterán (75) 12-?
Nemožné na počkání, zázraky do 3 dnů ´
HoluboSup

Příspěvek od HoluboSup »

Maysner píše:staci tri lidi, lano a lesenarska trubka a moturek muze ven :P
Jenom mi chybí ti další dva a lano. Sám s trubkou ho ven asi nevyškrábu, leda že bych zapojil i domácí zvířata jako v tý pohádce o přerostlý řepě... :twisted:
Luděk Musil píše:Tak by jsi musel auto odstrojit až na holý plech.
No právě, na autě zůstaly jenom nápravy, motor s převodovkou a kompletní brzdová soustava, jinak jenom plechy... Navíc to bylo původně bílý a já chci stříkat na černo, zrovna za hlavou by se to dělalo pěkně blbě i bez toho táhla.
Luděk Musil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luděk Musil »

HoluboSup píše:
Luděk Musil píše:Tak by jsi musel auto odstrojit až na holý plech.
No právě, na autě zůstaly jenom nápravy, motor s převodovkou a kompletní brzdová soustava, jinak jenom plechy... Navíc to bylo původně bílý a já chci stříkat na černo, zrovna za hlavou by se to dělalo pěkně blbě i bez toho táhla.
Tak to máš tak trošku problém .... protože to táhlo asi dobrovolně nepůjde. L.
Vašátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vašátor »

A nebo to udělat jako předchozí majitel mé 2101. V místě průchodky pedálu z interieru do motorového prostoru je pedál (rozumějte pod tímto názvem teho ježka v kleci - komplet táhlo) rozříznut (od průchodky 1cm směrem do interieru) a sešroubován šroubkem.
Na funkci to nemá vliv :D
Vašátor / TŘI SESTRY <III> LADA GANG / osa Brno - Plzeň / cituji "ladaklub je jen náhodně zformovaná banda hovad"
http://www.classic-oldtimer.cz _______ http://ladaauto.wz.cz _______ http://tatry.kvalitne.cz/
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“