Autobusy a vše okolo - part two
Moderátor: Moderátoři
jak tak koukám na foto, tak dost dílů posloužilo z Ikarusů...
A co je zvláštního na těch mlhovkách? Já je mám taky, na obou.
Tak psychiatrička byla supr babuška, tak cca 70 let a za chvíli hotovo, zítra jen ty výsledky...
A co je zvláštního na těch mlhovkách? Já je mám taky, na obou.
Tak psychiatrička byla supr babuška, tak cca 70 let a za chvíli hotovo, zítra jen ty výsledky...
Cedulí, dveří a trilexu není nikdy dost.
Legjobb városi csuklós autóbusz Ikarus.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Tenhle týden mám zato "radostný" opačně... Nafasoval jsem až do čtvrtka 188, linku, kterou uměle mám jakoby rád, abych to přežil, ale ve skutečnosti ji nesnáším. Pravděpodobně mne však čeká i v pátek... Ráno plná hlučných školáků, potom zase nervózní důchodci, odpoledne zase školáci a kdoví, kdo s tím jezdí večer, to jsem ještě nezjistil, odpolední mám až ve čtvrtek. Jisté však je, že autobus bývá skoro pokaždé naložený a motá se těmi nejnevhdonějšími lokalitami...
Takže pro Teepeeho musím vymyslet na svezení něco jiného, protože tady ani nejsou nijak zvláště oslnivé časy na konečných a tahle linka je skutečně pro návštěvy nevhodná.
Takže pro Teepeeho musím vymyslet na svezení něco jiného, protože tady ani nejsou nijak zvláště oslnivé časy na konečných a tahle linka je skutečně pro návštěvy nevhodná.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Michal Pokorný
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, no neměl bych to na ní daleko, ale vzhledem k Tvým dojmům a nutnosti mého momentálního časového nasazení v práci (mohl bych asi až ve čtvrtek nebo pátek) to asi odložíme oboustraněHonza 21061 píše:Takže pro Teepeeho musím vymyslet na svezení něco jiného, protože tady ani nejsou nijak zvláště oslnivé časy na konečných a tahle linka je skutečně pro návštěvy nevhodná.
Bílý LADA a okřídlená spol.
Tak jsem si byl pro výsledky. Asi dobře pochopili, že je lepší mi to dát
Nechápu jak to Doktorka myslela, ale vyjádřila se, že konečně někdo, kdo se na to hodí. Ale že by nejraději dávala řidičáky od 30. Pak by mne ale zajímalo, co tam chodí za lidi předemnou.
Nechápu jak to Doktorka myslela, ale vyjádřila se, že konečně někdo, kdo se na to hodí. Ale že by nejraději dávala řidičáky od 30. Pak by mne ale zajímalo, co tam chodí za lidi předemnou.
Cedulí, dveří a trilexu není nikdy dost.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Zdenda: Bylo to myšleno asi tak, že v těch 30 letech je už osobnost ustálená a dá se říct, bezpečně vyzrálá do konečné podoby, kdežto průměrný dvacetiletý člověk nemá zatím šanci udělat takové výsledky (vyjímkou zřejmě jsme např. my dva ) protože se jeho osobnost teprve dovytváří a nebývá všechno ideální, může dojít k selhání v provozu častěji, než u řidičů starších.
No a kdo většinou jde dělat řidiče? Malé procento lidí, které to baví a zbytek by se dal říct, že většinou z nouze, protože jinde jim nikdo takové peníze nedá, takže jdou jezdit. Doba starých šoférů je nenávratně pryč a poslední z nich každoročně odcházejí do důchodu a mladá generace kavalírů silnic přibývá méně, než staří ubývají.
No a kdo většinou jde dělat řidiče? Malé procento lidí, které to baví a zbytek by se dal říct, že většinou z nouze, protože jinde jim nikdo takové peníze nedá, takže jdou jezdit. Doba starých šoférů je nenávratně pryč a poslední z nich každoročně odcházejí do důchodu a mladá generace kavalírů silnic přibývá méně, než staří ubývají.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Určitě prošel... U Tebe snad připadá v úvahu jen otázka, jestli bys dostal výborné hodnocení, případně jim nestačila stupnice. Fakt je ten, že jestli třeba nemáš vybudované rychlé reakce, tak to se tam také zkoumá a to by mohlo Tvé hodnocení o něco zhoršit, ale jinak přesnost a další kritéria, bys určitě splnil dobře!
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Michal Pokorný
http://www.youtube.com/watch?v=WPVGhX3D ... re=related - 1.díl
http://www.youtube.com/watch?v=2rt69bqr ... re=related - 2.díl
2.díl je výživnější
- Michal Pokorný
Autobusy driftovaly v Brněnské vozovně !
VAZ 2102 r.v.74 1984-1997 "Legenda"
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!
VAZ 21043 r.v.90 1996-White Lady - nyní v GO. VAZ 21044 r.v.96 2007-(muzeum koroze)
VAZ 2106 r.v.78 2008-a dál...
VAZ 2105 r.v.87 12/2012-Rudý dělník
Nikdy neříkejte že to nejde,protože se v zápětí objeví někdo kdo neví že to nejde a udělá to!