Mohli bychom to spachat tak za 14 dni jeste se domluvime

Moderátor: Moderátoři
U mě je to vážně asi jedno, během jízdy už mi vypadávají různý plastový krytky z interieru, to by mi nevadilo, ale když někoho vezu tak to při vystupování vytahá ven, nebo se ty věci nějak ztrácí, ale volant mám, 4 kola zatím taky, fridex nemizí, tak se jede dál.zelvotron píše:a proč bych jí neměl mítale nic rozebírat nebudem, leda Plavcovu, tam už je to stejně jedno
(
)
no to jsem taky zkoušel ale nějak to nejde stáhnouthonzat píše:Pánové potřeboval bych poradit jak sundat bambuli s řadící páky, tak abych něco nepoškodil.
Radši bych za to neškubal moc, aby se neutrhnul ten šroub nebo čep, co tam je, kdoví kdo by ho pak kde lovil a dával to dohromady
Mojwe slova, a do doby než to sem přijde z ruska asi tak nějakej měsíc- viz Vašenkov, bude jezdit místo s šaltrpákou s kusem smrkovýho klackutavri píše:Právě radši na to nesahat, jinak si koleduješ, že nová bude stát x.xxx,- Kčzelvotron píše:Ale blbost, a jestli to urve celý, tak to stejně potřebovalo vyměnit
Ahoj, tak to z tý mojí knihy oskenuj a pošli mi to e-mailem. Já to přeložím a dám to sem. Jinak se příští týden mohu podívat ještě do jiné chytré knihy. Teď jsem ale v Portugalsku. Koukám se poctivě, ale zatím jsem tady žádnou Ladu nevidělplavec píše:Já našel k tomu obrázky v komixu "jak na to" od JakubaN, když to někdo přeloží a poradí mi jak sem dát ten obrázek, tak na to přijdeme