Bílá nulajednička
Moderátor: Moderátoři
-
Plnič jsem dal ve dvou vrstvách, už to bylo pěkně hladké ,( měl by se asi přebrousit , ale to spíš na plechu jako blatníky atd. na těch ráfkách to nebude vidět) nesteklo mi to ani moc a tak sem to ani nebrousil. tet na tom schne základovka a vypadá už to docela slibně. skočím to vyfotit...wenca
Vaz 21061 r.v. 1986 Lada 1500S , Mechanik Lada 1600 MTX , Simson SR70
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Chudácí kytičky...budou pěkně přiotrávený
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Petanek2101
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem to nebrousil, z jakého důvodu by tam ten další nátěr neměl držet. Když je to dostatečně proschlé, suché a nezamaštěné?? Základ se na tom krásně zalil a drží dobře ( rejpal jsem to šroubovákem )... Podle mě by se to mělo brousit jenom když je na tom pomeranč , nebo když se snažíme vyrovnat nerovnosti ( plechy karoserie)... no nevím , snad to bude dobrý...
Pěkné, pěkné. Ten kompresor, pistoli a možnosti Ti závidím. Taky jsem takto "dělal" disky. Pouze s tím rozdílem, že jsem si lakovací fázi musel nechat udělat.
Ještě se dívám, to máš na bílo, nebo je to jen hodně světle šedá barva? Bílou po zkušenostech jiných a velmi světlou barvu po zkušenostech svých na kola moc nedoporučuju. Na efekt pěkné, ale hrozně nepraktické a náročné na mytí a údržbu.
Ještě se dívám, to máš na bílo, nebo je to jen hodně světle šedá barva? Bílou po zkušenostech jiných a velmi světlou barvu po zkušenostech svých na kola moc nedoporučuju. Na efekt pěkné, ale hrozně nepraktické a náročné na mytí a údržbu.
jesli si ted chces neco strikat, a chces byt pokusny kralik muzes vyzkouset moji strikaci pistoli co mam ke kompresoru. zatim se nenaslo nic na cem bych ji vyzkouselHurikán píše:Pěkné, pěkné. Ten kompresor, pistoli a možnosti Ti závidím. Taky jsem takto "dělal" disky. Pouze s tím rozdílem, že jsem si lakovací fázi musel nechat udělat.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Ten kompresor jsem si vyráběl, je to čistě bílá barva, a ta udržba ( čičtění) to je pravda že se budou blbě udržovat , ale za tu práci a výsledek to stojí. Dnes jsem chtěl stříknout přední stranu, ale už celej den u nás prší. Tak budu muset počkat na lepší počasí. v garáži se mi to stříkat nechce, zase bych musel větrat celej barak tejden od toho ředidla atd..