Vašátor píše:vydrží klidně i těch 500 000Km ...
To je docela hard core jako nějakej dieselův motor, jakej musí mít ten motor při 490 000 km výkon, třicet koní nebo pěta dvacet

Moderátor: Moderátoři
Vašátor píše:vydrží klidně i těch 500 000Km ...
asi by si sa mal najprv takym Zigulom previezt, nez zacnes maturovatStanley__001x píše:Vašátor píše:vydrží klidně i těch 500 000Km ...
To je docela hard core jako nějakej dieselův motor, jakej musí mít ten motor při 490 000 km výkon, třicet koní nebo pěta dvacet
Přesně!Majo píše: Kludne moze byt v lepsom stave nez taky co ma 100tkm, zalezi na pristupe majitela.
Třebas na tom někerý lidi pracujou za střízliva a netočí to tak, až praskají vahadla....Stanley__001x píše:Vašátor píše:vydrží klidně i těch 500 000Km ...
Laďuša píše:Třebas na tom někerý lidi pracujou za střízliva a netočí to tak, až praskají vahadla....
To jsi podceňoval, protože představme si motor v 2102, který dostává SuperMogul stylem co zmizí to doleju, toť vše. Představme si, že to auto uvezlo až cca 1000kg nákladu, na dálnici se rozjíždí na 150-160km/h dle tachometru a na 3tí rychlostní stupeň zvládne 140km/h. Tam kde Škoda 130L, zachovalá a opečovávaná s najetými 55tKm s řidičem na 4. rychlostní supeň už nezrychluje, tenhle LADA se 4mi lidmi rozjíždí dál (130-140-150). Představme si, že majitel je prostě celkově k autu čuně, prachovky na kloubech už nemá, krytku předního ložiska taky ne, destičky ojíždí do půlky plechu, přilepený přední disk sundavá kladivem, přebytečnou brzdovou kapalinu při výměně krutě ojetých destiček vyžbrndá prstem ven, studený motor, teplý motor je jedno a to samé, prostě jezdí co to dá, nějakou dobu jezdí na zadní nápravě s gumami 165/80R13 a 175/70R13, a když prorazí u řeky olejovou vanu dojede 4 km do servisu i když kontrolka mazání svítí. Na otázku a kolik má najeto se krčí rameny a povídá se něco o statisících, něco mezi 200-300.Stanley__001x píše:mno vipadá to že jsem motory v ladě trochu podceňoval....
No někteří také zatím neví,jak se starat o prachovky apod.Už jenom třeba ten nedostatek peněz.Teepee píše:Představme si, že majitel je prostě celkově k autu čuněStanley__001x píše:mno vipadá to že jsem motory v ladě trochu podceňoval....