Zato další vlaječku jsem potzratil kdesi v Brně..... Vsadil bych se, že z hospody jsem si jí eště bral, ale venku už jsem jí neměl... Vlajky mě líto neni, ale toho provázku...Honza 21061 píše:snaha ukořisit První Plzeňskou schůzovou vlaječku (za kterou díky- už běhá někde po ose
Pražská setkání
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Ano minuli, nějak mně odrovnalo neustálé řešení autobusů a úplně to zazdil názor, že VŠECHNY řidičky = ŠPATNÉ řidičky, spolu s jídlem, které mi včera moc nesedlo.
Shledal jsem, že všude dobře, ale doma s rodinou mi bude lépe, navíc jsem po 2,5 hodinách na schůzi dětičky ještě stihl, takže příště prosím opět od 17.00.
Shledal jsem, že všude dobře, ale doma s rodinou mi bude lépe, navíc jsem po 2,5 hodinách na schůzi dětičky ještě stihl, takže příště prosím opět od 17.00.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
Teepee: Za sebe i za Pšendu se hluboce omlouvám... Mohl jsi nám říci, že Ti to vadí. A ohledně řidiček. To byl pouze názor z praxe, navazující na předchozí debatu, ne spouštěcí impuls k Tvému odchodu ze schůze.
Abych se přiznal, po přečtení Tvého příspěvku mi úplně vypadlo sousto z pusy a pro příště zvážím, zda nebude lepší, když na schůzi se usadím někde do rohu a budu mlčet jako ryba...
Tohle fakt nechápu...
A to jsem chtěl já vůl napsat, jak se včerejší schůze po dlouhé době konečně skvěle vydařila, vysoká účast, každý se bavil s každým, ale nééé, opět musí lítat ve vzduchu blesky.
Abych se přiznal, po přečtení Tvého příspěvku mi úplně vypadlo sousto z pusy a pro příště zvážím, zda nebude lepší, když na schůzi se usadím někde do rohu a budu mlčet jako ryba...
Tohle fakt nechápu...
A to jsem chtěl já vůl napsat, jak se včerejší schůze po dlouhé době konečně skvěle vydařila, vysoká účast, každý se bavil s každým, ale nééé, opět musí lítat ve vzduchu blesky.
Naposledy upravil(a) Honza 21061 dne čtv dub 03, 2008 11:28, celkem upraveno 1 x.
Honza
Osa Praha - Brno
Osa Praha - Brno
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele:
- Teepee
- Kontaktovat uživatele:
Jéžiši neser, schůze se vydařila, já jsem spokojen, jen jsem nějak odpadl. Vůbec to hlavně neřeš, vše je v pořádku, jen mi bylo bližší vyrazit domů jak jsem vyrazil.Honza 21061 píše:Teepee: Za sebe i za Pšendu se hluboce omlouvám... Mohl jsi nám říci, že Ti to vadí. A ohledně řidiček. To byl pouze názor z praxe, navazující na předchozí debatu, ne spouštěcí impuls k Tvému odchodu ze schůze.
Tohle fakt nechápu...
A to jsem chtěl já vůl napsat, jak se včerejší schůze vydařila, ale opět lítají ve vzduchu blesky.
Bílý LADA a okřídlená spol.
- Honza 21061
- Kontaktovat uživatele: