Zato další vlaječku jsem potzratil kdesi v Brně..... Vsadil bych se, že z hospody jsem si jí eště bral, ale venku už jsem jí neměl...Honza 21061 píše:snaha ukořisit První Plzeňskou schůzovou vlaječku (za kterou díky- už běhá někde po ose
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátor: Moderátoři
Zato další vlaječku jsem potzratil kdesi v Brně..... Vsadil bych se, že z hospody jsem si jí eště bral, ale venku už jsem jí neměl...Honza 21061 píše:snaha ukořisit První Plzeňskou schůzovou vlaječku (za kterou díky- už běhá někde po ose
Jéžiši neser, schůze se vydařila, já jsem spokojen, jen jsem nějak odpadl. Vůbec to hlavně neřeš, vše je v pořádku, jen mi bylo bližší vyrazit domů jak jsem vyrazil.Honza 21061 píše:Teepee: Za sebe i za Pšendu se hluboce omlouvám... Mohl jsi nám říci, že Ti to vadí. A ohledně řidiček. To byl pouze názor z praxe, navazující na předchozí debatu, ne spouštěcí impuls k Tvému odchodu ze schůze.
Abych se přiznal, po přečtení Tvého příspěvku mi úplně vypadlo sousto z pusy a pro příště zvážím, zda nebude lepší, když na schůzi se usadím někde do rohu a budu mlčet jako ryba...
Tohle fakt nechápu...![]()
A to jsem chtěl já vůl napsat, jak se včerejší schůze vydařila, ale opět lítají ve vzduchu blesky.