My Ž!G! 2105......

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Hurikán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hurikán »

Kewint píše:ok,zítra du koupit nový kabely,to za prvé,za druhé tam vrátím z5 puvodní karburátor nebo nějaký jiný to ještě nevím nejspíše ten původní!!Potom dám do kupy elektriku!!!!!a hurá na projížďku :)
:thumbleft: Konečně rozumný nápad a správný postup. :wink: A nezapomeň na svíčky! Až budeš zítra dávat ty nové kabely, tak zkontroluj i víčko rozdělovače.
- Podívej se, jestli na něm nejsou vidět v prachu takové tenké čárky (něco jako pavučina). Pokud něco takového najdeš (často z vnitřní strany) tak je pravděpodobné, že se probilo víčko (už není elektricky pevné) a je nutné ho vyměnit.
- Očisti všechny kontakty na víčku i na palci. Jestli máš nový palec, tak ho v případě problémů vyměň místo původního.
Моя фотогалерея здесь.

Я слежу за тобой. Всегда!
Obrázek
Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

ok!!!!no,až na to že to auto je tedy táty ale v mém vlastnitcví kdybych se ho neujal tak nejspíše už je někde u cigánůna na šrotáku nebo někde v .......!!Cory slíbil jsi mi že mi popíšeš podrobněji ty rozvody :)
Lada 2105-rv.1984,1.3-v GO
Lada 2107,LPG,1,7i,5kvalt
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
MÍSTO PORSCHE JEZDÍM LADOU , OBČAS V LÉTĚ SVEZU MLADOU !!
Cory

Příspěvek od Cory »

Kewint píše:Cory slíbil jsi mi že mi popíšeš podrobněji ty rozvody :)
Aj sa stalo :) Vcera som to napisal v topicu "zlobí motúrek" ;)
Lada 2171 Priora 1,6 MPi (2013), Lada 2105 v regenerácii (1985), Lada 21044 1,9 MPi (1998), Škoda Felícia 1,3 SPi - 40kw (1996), 2 x Babetta 210 (1984,1988), Simson 70 ccm (1989), Zetor 4011 (1966)
Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

ok juknu tam kuju :)
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Nevím, ale než to patlání těmi barvičkami bych ten filtrbox raději pořádně uvnitř vyčistil, místo toho zapraseného filtru bych koupil nový čistý, co se týče kabelů, přesně tak jak ti radí, zkontroluj pečlivě zapalování, pak bych teprve experimentoval s karburátory.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

filtr už je objednanej novej :)
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

jj miesto gebuzin s farbenim a pod. by som najprv dal dokopy motoricku cast auta.nastavenie motora,vymena naplni,pripadna vymena niecoho co uz nemoze sluzit.Proste nech vizera auto ako chce motoricka cast musi slapat.A co sa tyka lakovania.Musis perfektne urobit pripravu pod lak,tmelenie brusenie a pod.Ak to odflaknes vzdy ked sa na auto budes pozerat to bude vidno.Oplati sa investovat do kvalitnejsej farby aby viacej vydrzala na aute a prosim ta...ako tu uz dakto pisal rob to aspon v garazi ked uz si nemozes ist do boxu
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Miči

Příspěvek od Miči »

No já bych spíš řekl: Přestaň s tím jezdit než to celý doděláš o to, to potom bude lepší pocit a hlavně to bude mít mnohem lepší úroveň, když na tebe bude čekat vymašlená kára, na který nebude nic chybět a budeš už jenom čekat na papíry....pak sedneš to vymáknutý káry a věř, že to bude stát zato... Takhle se to spíš blíží k tomu, že když něco spravíš tak na zahradě, nebo polní cestě, kde jezdíš si zase zbytečně zničíš podvozkových skupiny a odejdou další věci...výsledek bude ten, že to auto nikdy nedoděláš tak, aby se tomu opravdu někdo poklonil - resp. by jsi s tím mohl být spokojen ty sám. To udělej jako já - odstav to do improvizovaný garáže a začni pomalu, ale hodně poctivě s opravami, než na cokoli šáhneš načti tůmu....nakonec tě to bude opravdu bavit, protože se ti bude v garáži rodit něco ojedinělýho a perfektně vymakanýho. Protože někteří z nás mají tu výhodu, že to auto nepotřebujeme, tudíž ho můžeme mít opravdu jako koníček a může být dokonalý. Ti z nás, kteří auto denně používají toto řeší druhým autem (hádám například Hurikán, či Štěpán Getsko - jestli se pletu omlouvám se). Potom, když s tím přijedeš mezi známý tak budou čumět, ti kteří budou vědět co to je zač. Tady si myslím by mohl vyprávět Marek - jakej respekt z jeho žigula místní měli.. Věř, že se to rychle rozkřikne, že už pár let makáš na autě (možná lepší pověst než, něco ve stylu jako: no jo to je ten co tu honí tu starou plečku...)...a ti, kteří mají v hlavě mozek ti budou vymáknutý auto závidět i když to je přes 20let starý žigo...největší sranda je, že to závidí obvykle starší lidi, kteří vědí o co jde, narozdíl od některejch mladejch, kteří jezděj se starejma hondama, kde ani neví z kolika aut je to svařený dokupy...jenom ví, že pro příklad: na křižovatce nemůže sundat nohu z plynu páč by to zdechlo...takže je otázka, jestli stojí za to mít takovej vergl, nebo sice starý, ale perfektně spravený auto :wink:

Jsem se tu teda zase vyblinkal :lol: ...
Maysner

Příspěvek od Maysner »

a jsou lidi co auto opravujou a upravujou za provozu. jsou i auta ktery nikdy dodelany nebudou. prikladem muze byt muj kombik. nikdy nebude na sto procent dodelanej. dycky najdu neco co zmenim. nektery veci se tam proste ohjrejou kratsi dfobu a nekery delsi. cop an tom ze auto pres zimu rozdelam, na jares slozim a odjedu sezonu a to se opakuje znovu? neni urceny jak se co ma delat. zalezi na kazdym jak je to pro nej ok.
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Miči

Příspěvek od Miči »

to maysner: jo já mu chtěl jen trošku poradit...jinak když už jsme u tvýho kombíku - ty jsi zkoušel ten experiment s vícebodovým vstřikem, nebo to byl někdo jiný?
Maysner

Příspěvek od Maysner »

Miči píše:to maysner: jo já mu chtěl jen trošku poradit...jinak když už jsme u tvýho kombíku - ty jsi zkoušel ten experiment s vícebodovým vstřikem, nebo to byl někdo jiný?
ja mam obyc icko jednobod,. casem prijde ke slovu mpi. ale je to tu ot
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic :-P

Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
mayo456

Příspěvek od mayo456 »

kazde auto ktore sa raz zacne robit uz nikdy nebude hotove aj ked navonok bude vizerat hotove a dokonale :P
Minule mi povedala jedna milá pani,
Maťo mne sa zdá že ty si ani, ani, ani.
Musíš vedieť kde máš miesto, musíš niekam
patriť,
nemôžeš sa takto motať a tárať dve na tri.
Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

Miči píše:No já bych spíš řekl: Přestaň s tím jezdit než to celý doděláš o to, to potom bude lepší pocit a hlavně to bude mít mnohem lepší úroveň, když na tebe bude čekat vymašlená kára, na který nebude nic chybět a budeš už jenom čekat na papíry....pak sedneš to vymáknutý káry a věř, že to bude stát zato... Takhle se to spíš blíží k tomu, že když něco spravíš tak na zahradě, nebo polní cestě, kde jezdíš si zase zbytečně zničíš podvozkových skupiny a odejdou další věci...výsledek bude ten, že to auto nikdy nedoděláš tak, aby se tomu opravdu někdo poklonil - resp. by jsi s tím mohl být spokojen ty sám. To udělej jako já - odstav to do improvizovaný garáže a začni pomalu, ale hodně poctivě s opravami, než na cokoli šáhneš načti tůmu....nakonec tě to bude opravdu bavit, protože se ti bude v garáži rodit něco ojedinělýho a perfektně vymakanýho. Protože někteří z nás mají tu výhodu, že to auto nepotřebujeme, tudíž ho můžeme mít opravdu jako koníček a může být dokonalý. Ti z nás, kteří auto denně používají toto řeší druhým autem (hádám například Hurikán, či Štěpán Getsko - jestli se pletu omlouvám se). Potom, když s tím přijedeš mezi známý tak budou čumět, ti kteří budou vědět co to je zač. Tady si myslím by mohl vyprávět Marek - jakej respekt z jeho žigula místní měli.. Věř, že se to rychle rozkřikne, že už pár let makáš na autě (možná lepší pověst než, něco ve stylu jako: no jo to je ten co tu honí tu starou plečku...)...a ti, kteří mají v hlavě mozek ti budou vymáknutý auto závidět i když to je přes 20let starý žigo...největší sranda je, že to závidí obvykle starší lidi, kteří vědí o co jde, narozdíl od některejch mladejch, kteří jezděj se starejma hondama, kde ani neví z kolika aut je to svařený dokupy...jenom ví, že pro příklad: na křižovatce nemůže sundat nohu z plynu páč by to zdechlo...takže je otázka, jestli stojí za to mít takovej vergl, nebo sice starý, ale perfektně spravený auto :wink:

Jsem se tu teda zase vyblinkal :lol: ...
něco na tom bude....:)
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
Marek89
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek89 »

Ako si pokročil s budíkmi na stredovom panely ?
Lada 2105

Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Kewint
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kewint »

jo furt..na mrtvym bodě..teď spíš řeším motor :)
Škoda Forman-1993
Člen LKCS
Odpovědět

Zpět na „Diskuse k modelové řadě“