Dík za pomoc

Moderátor: Moderátoři
terezab píše:Můžete mi prosím někdo poradit? Potřebuji koupit nové mlhovky na 111 (mám rozbitý obě skla). V Ladě říkají 700,- ks. Dají se sehnat někde mimo Ladu? Mlhovky mají rozměr 14x7,5cm, něco jsem našla na netu, ale zase nevím jak je to s úchytama a připojením.
Dík za pomoc
Kolik za ně Vašenkov chtěl?A taky nejni vzadu žádný plastový kryt tý paraboly?radek mb píše:ty mlhovky od Vašenkova mam já a vypadají super.Bohužel mam fota na svém počítači,takže dodám zítra.Dokonce i svítí v mlze dost dobře.
vývody a přívody žádný nejsou.Musí se to všechno natahat ale mě to dělall elektrikář, tak se kouknu odkud který drát kam vede a pošlu Ti to.JInak relé do pojistkovky nedával, je v motorovým prostoru a snad i ty originál zástrčky na mlhovkách ucvaknul, protože neměl žádný protikus.Raduz píše:Mohl by jste mi prosím někdo namalovat nějaký plánek na zapojení předních mlhovek.
dnes jsem měl sraz s p. VAŠENKOVEM a mimo jiné mi přivezl pěkný mlhovky.
Z KONĚVKY mám vypínač, kontrolku a relátko.
Koukal jsem že pod zátkou díry kam má přijít vyp+kont. žadná příprava nečeká, BOHUŽEL. Akorát v pojistkový desce je místo, ale kde mám hledat vývody a přívody???
DÍKY