ale dufam ze na recepcii bude normalny clovek ak nie tak dostane cez drzku a vybavene
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Moderátor: Moderátoři
A nemuzes jet s nekym? (to ja jen tak ... )Marek píše:Čmelo a ostatní: změna jako hrom!!!
Do Trnavy s největší pravděpodobností nebudu moci přijet, rozsypala se mi převodovka. Vzhledem k tomu, že chodím do práce a po večerech přestavuji a rekonstruuji byt, nemám čas na opravu.
Jedině, že by mě osvítil Pán, jinak se bude muset Trnava 2005 obejít bez mé maličkosti.
Od zítřejšího rána navíc nebudu na NETu, a to až do odvolání, v důsledku přestavby bytu odpojuji comp. Jedině jsem k zastižení na telefonu: +420 604 890 244.
Je mi to líto, ale bez dvojky a trojky se 1300 km jet nedá, to mi jistě dáte za pravdu.
Kua to neni dobry! Sezente odvoz, sezente jinou prevodovku, opravte nekdo ten stroj!!! Tohle se fakt neda!!!Marek píše:Do Trnavy s největší pravděpodobností nebudu moci přijet, rozsypala se mi převodovka.
Kdyz jsme minule jeli na sraz do Trnavy, tak se cestou Standovy rozpadl vyfuk. Rev jak sfina, ale na hranici nebyl problem... Musite to kolem celniku jen tak solichat.Majo píše:To Tomas - cez hranice Ta pustia - dvojrurovka predsa robi vacsi buchot, neboj...