II.LETNÝ LADAZRAZ -TRNAVA-VlČKOVCE-stará cesta
Moderátor: Moderátoři
Čmelo a ostatní: změna jako hrom!!!
Do Trnavy s největší pravděpodobností nebudu moci přijet, rozsypala se mi převodovka. Vzhledem k tomu, že chodím do práce a po večerech přestavuji a rekonstruuji byt, nemám čas na opravu.
Jedině, že by mě osvítil Pán, jinak se bude muset Trnava 2005 obejít bez mé maličkosti.
Od zítřejšího rána navíc nebudu na NETu, a to až do odvolání, v důsledku přestavby bytu odpojuji comp. Jedině jsem k zastižení na telefonu: +420 604 890 244.
Je mi to líto, ale bez dvojky a trojky se 1300 km jet nedá, to mi jistě dáte za pravdu.
Do Trnavy s největší pravděpodobností nebudu moci přijet, rozsypala se mi převodovka. Vzhledem k tomu, že chodím do práce a po večerech přestavuji a rekonstruuji byt, nemám čas na opravu.
Jedině, že by mě osvítil Pán, jinak se bude muset Trnava 2005 obejít bez mé maličkosti.
Od zítřejšího rána navíc nebudu na NETu, a to až do odvolání, v důsledku přestavby bytu odpojuji comp. Jedině jsem k zastižení na telefonu: +420 604 890 244.
Je mi to líto, ale bez dvojky a trojky se 1300 km jet nedá, to mi jistě dáte za pravdu.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
A nemuzes jet s nekym? (to ja jen tak ... )Marek píše:Čmelo a ostatní: změna jako hrom!!!
VAZ 2104 1.3 1989
heh?
Kua to neni dobry! Sezente odvoz, sezente jinou prevodovku, opravte nekdo ten stroj!!! Tohle se fakt neda!!!Marek píše:Do Trnavy s největší pravděpodobností nebudu moci přijet, rozsypala se mi převodovka.
SalWador
- Luděk Musil
- Kontaktovat uživatele:
- Patrac
- Kontaktovat uživatele:
Nedělám si srandu do jihlavy nebo někam poblíž ho klidně odvezu popřípadě přivezu a to i za cenu že bych pro něj jel až v sobotu ráno. Ale jet do Sokolova to je uchhh trochu dál a v podstatě 4x....
Lada Niva M:1/8,5
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
Kia Cee´d SW 12.12.2011- ???
21044 - ice dream rising 1.11.2006-19.12.2011
2107 - red storm rising 1.5.2003-1.11.2006
uch, tak toto vidim blede Nezda sa mi, ze by isiel este niekto z takej doalky ako Marek. Ale dufam ze sa mylim.
A Cmelo - Ty nevymyslaj - predsa zraz nerozpustime uz o druhej ani ked Marek nepride. Pretoze tak by to dopadlo - nie vsetci chcu ist do kempu! Ale to je este predcasne riesit - Marek nejak musi prist!
To Tomas - cez hranice Ta pustia - dvojrurovka predsa robi vacsi buchot, neboj...
A Cmelo - Ty nevymyslaj - predsa zraz nerozpustime uz o druhej ani ked Marek nepride. Pretoze tak by to dopadlo - nie vsetci chcu ist do kempu! Ale to je este predcasne riesit - Marek nejak musi prist!
To Tomas - cez hranice Ta pustia - dvojrurovka predsa robi vacsi buchot, neboj...
stenlyho vyfukovy potrubi
Kdyz jsme minule jeli na sraz do Trnavy, tak se cestou Standovy rozpadl vyfuk. Rev jak sfina, ale na hranici nebyl problem... Musite to kolem celniku jen tak solichat.Majo píše:To Tomas - cez hranice Ta pustia - dvojrurovka predsa robi vacsi buchot, neboj...
SalWador
-
- Kontaktovat uživatele:
Na hraniciach, ked sa ide solidne tak to ani nezistia.Mam skusenosti z madarskych hranic.
A cmelo ak pojdete do kempu o 14,00 tak sory , ale mne sa prist neoplati. Totiz doobeda makam a mozem vyrazit len okolo jednej a aby som to stihol do druhej musim mat minimum turbinu.Cesta je asi tak na dve hod. plus,minus.
A cmelo ak pojdete do kempu o 14,00 tak sory , ale mne sa prist neoplati. Totiz doobeda makam a mozem vyrazit len okolo jednej a aby som to stihol do druhej musim mat minimum turbinu.Cesta je asi tak na dve hod. plus,minus.