Nazdar kolegové!
Tak jsem dneska brzo vstával, abych měl co nejdřív z krku výměnu vnějších asymetrických světel za paraboly na Há4ky..... Tak jsem sundal masku (bo když jsem posledně sundaval světlo kvůli žárovce skrz sundaný brejle, vyšlo mě jejich zk****ný vracení na pěknej čásek

), povolil horko těžko ty ožižlaný šroubky

, vyndal parabolu, ostříkal kontakty kontaktolem či kterým sajrajtem, a chtěl sem tam šupnout ty nový krásný ruský světla...
Ale ouha....

Oni tam prostě nejdou! Ta parabola je ňáká široká nebo co, někde o ten hrnec to drhne a tim rámečkem to nepřidělam.....

Eště víc jsem povolil (samo že i ožužlal

) šroubky, ale furt to bylo málo....snažil jsem se jako ten dúrák, ale ono je to tak na chuja, že ani nevim, o co to vlastně drhne ... jestli o hrnec přímo bo o ten kroužek, jak je tam chycená ta pružina...

Kladivo nepomohlo, je to moc masivní materiál

Ne, dělam si prdel... (ale měl jsem ho po ruce a jednou jsem lehce poklepnul

) Tak jsem na parkovišti ze sebe dělal deb**a eště ňákou chvíli, ale to světlo jsem prostě nepřesvědčil
Tak jsem se na to vykašlal, nacpal tam zase DDR Ruhlu, no a ty povytočený šrouby zažižlal zpátky... No příště už to asi nevytočim

(Budou v mototechně vědět, o co mě jde, když budu chtít šroubky na přidělání parabol? Je to ňák unifikovaný??)
Tak, to by byla shrnutej problém. A teď dotaz: Stalo se někdy někomu to samý??? Jak jste to řešili? Jak to mam vyřešit já????
se z toho po....... no popíju