Ja som po nastriekani auta, prefukal cely karburator 6atmosferami. a Hla hned mal motor stabilne otacky:D xixiCory píše:Ja som ho prefukoval pumpou z auta-teda ja som drzal a kamarat makal
Bol tam asi nejaky sajrajt.
Moderátor: Moderátoři
Poškubávání má většinou na svědomí zapalování a ne karbec, u něj by to bylo možný jen kdyby teklo málo benzínu což u tebe když jsi ho čistil asi moc nehrozí, spíše špatně nastavený předstih (možná jsi natankoval nějakej míň kvalitní benzín nebo byl kapánek zvodnatělej) vzhledem k palivu, zle nastavený rozdělovač má většinou za následek to, že štelovasí šroubky na karburaci nemají nějaký moc vliv na chod motoru. A na to by ukazoval i ten sitič, obohatíš tim směs a ta pak může chytnout i dřív při udělání potřebné práce v motoru.Jelen píše:Ne, je bez ekonomizeru, falesny vzduch neprisava, ma nova tesneni a kdyz jsem ho daval na auto, podmaznul jsem ho jeste trosicku vazelinou. Kdyz zatocim sroubek smesi, take se vesele toci dal. S predstihem nehyba, protoze tam mam stary rozdelovac bez podtlaku.
ale to by nevysvetlovalo cukani za jizdy. Kdyz povytahnu trosicku sytic, tak to prestane, kdyz ho vytahnu vic, tak to znova cuka. Ale podotykam, ze jsem karburator cistil a ani pred cistenim v nem zadna spina nebyla.
Nemohl bys mi prosím poradit, nebo nejlíp vyfotit jak máš udělanou kontrolku druhé komory? Chtěl bych si to taky udělat ale nemám tušení, jak bych to tam nabastlil.Cory píše:Ja ju mam tiez a mozem povedat,ze 2.komora sa moze otvorit uz pri 90ke,ked na to slapes,alebo sa nemusi otvorit ani pri 110ke.
http://ladaklub.com/myso/upravy/ozon_mechanik/index.phpCory píše:Mam otazku.Skusal uz niekto z vas prerobit podtlakove otvaranie 2.komory na mechanicke?Len tak ma to napadlo a mozno to vyskusam urobit.Ked som pozeral na Webera a Ozona, tak by sa dali pouzit suciastky z webera.
Tak se připomínám . Můžeš mi (nebo kdokoli jiný kdo s tím máte zkušenost) nafotit a popsat, jak vyrobit spínač otevření 2. komory na OZONa? Karburátor půjde ven, tak bych to rád přidělal, páč jinak k tomu je dóóóst blbej přístup.Cory píše:Jasne No problema, len musis do mna dobiedzat, aby som na to nezabudol Samotnu kontrolku napojis tak, ze vezmes "+" zo spinacej skrinky (aby do toho isla šťava až po zapnuti zapalovania) a minus vezmes z dobastleneho spinaca na karburatore.