![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátor: Moderátoři
ja mam nerez koncovku z hypermarketu na jednorurovke a dost to meni zvuk. Ako je na konci zahnuta hrana dovnutra tak to na nej tak ehm "prdi"SalWador píše:Podle mě koncovka nemá na zvuk žádný vliv. teda pokud není laděná.
tk mu reknui at si zvody piche do predele ze pyta moc penezcapodrak píše:Panové vy už vymejšlíte voloviny![]()
![]()
![]()
Kdybyste byli co kčemu tak ste už davno sehnaly ty vejfuky..... a teď pozor našle sem člověka co udělá svody z nerezu za 8000kč 1ks,ale pokud byste jich chtěli víc tak by to bylo levnější a ještě umí udělat čip do 21073i
Ja to taky videl v klipech co mam z MTW v pořadu Pimp my Ride tuní lidem auta a jedny holce tasm právě davály ten bublifuk vypadalot o pěkněVaSek píše:A nevideli jste nekde bublifuk na vyfukJe na tom vanicka se saponatem a vrtulka ktera stridave namaci ocka a ta se plni vyfukovymi plyny. Skvela vec ale nikde jsem u nas nenasel
Jo tak to budes miso primo na neho.capodrak píše:SalWador píše:Myšo už to nevozí?capodrak píše: Mysle sem že ste sehnaly někho kdo to buď doveze enbo někoho tady kto to udělá za slušnou cenuwow tak to sem asi zaspal dobu a zakolik
To teda joSalWador píše:Jo tak to budes miso primo na neho.capodrak píše:SalWador píše:Myšo už to nevozí?wow tak to sem asi zaspal dobu a zakolik
Ale to si teda solidne zaspal... zde na foru ten vyfuk ma skoro kazdy treti ladysta.