hlas veteranistyHonza 21061 píše:....
tuning je tuning honzo. s tim nic nenadelas. kliky sou rusivej prvek
Moderátor: Moderátoři
ja si myslim ,ze kym sa mu nedaj boze stane nejaky tukanec ,tak mu zbalia technicak ,ze nema narazniky ,kliky a podobne veci ,ale ak sa ce clovek designovo vyvyjat ,tak musi aj nieco obetovatHonza 21061 píše:Čmelo, nechci vypadat jako rejpal, spíše to budu hodnotit okem nezávislého pozorovatele... Neříkám, že to není pěkné a působivé, ale myslel jsi na to, že kdyby došlo k nějakému průseru a posádka auta by se vlastními silami nedokázala dostat ven, že díky chybějícím klikám (hlavně klice u řidiče) venku, jim nebude pomoci?
Samozřejmě, rozbtí okna je jedna z možností, ale stejně mi přijdou alespon přední kliky jako dost zásadní věc pro vlastní bezpečnost. Jen do mě...
Stejně když k něčemu takovýmu dojde, tak se kastle zkroutí a dveře nejdou otevřít, přijdou na řadu nůžky...Honza 21061 píše:Čmelo, nechci vypadat jako rejpal, spíše to budu hodnotit okem nezávislého pozorovatele... Neříkám, že to není pěkné a působivé, ale myslel jsi na to, že kdyby došlo k nějakému průseru a posádka auta by se vlastními silami nedokázala dostat ven, že díky chybějícím klikám (hlavně klice u řidiče) venku, jim nebude pomoci?
Samozřejmě, rozbtí okna je jedna z možností, ale stejně mi přijdou alespon přední kliky jako dost zásadní věc pro vlastní bezpečnost. Jen do mě...