Já to dolíval tentokrát takhle - expanzka prázdná, otevřený chladič - ten jsem nalil do plna, nastartoval, a průběžně chladič dolíval, až už to nešlo. Pak jsem ho zavřel a dolil expanzku.
Přeparkoval jsem tak, aby byl "levý přední blatník" malinko výš (stačí fakt malinko).
Pak začaly hodně rychle utíkat bubliny a dolíval jsem dál expanzku, během toho jsem zapnul topení. Dolíval jsem do úplnýho ohřátí, asi 10-15 minut.
A ani jsem nemusel nikam jezdit, po asi 10 km je v expanzce pořád stejně, topí to, chladí to.
Je to přesně jak Marek, pokud někdo tvrdí něco jinýho, kecá - max. dobu, po který se voda má vyměnit, si přečteš na obalu. Např. Fridex Eko Extra má 5 let, většina ty 2-3 roky. Jinak s tímhle Fridexem trošku experimentuju, až na obalu jsem se dočetl, že se nemá uchovávat v pozinkovaných nádobách, kapka na chladiči udělala zelenej flek, tak nevim, co z toho vyleze. Můj chladič stejně za moc nestojí, tak se uvidí, zatím je to dobrý.
Chladící kapalina stárnutím ani tolik neztrácí schopnost odvádět teplo, ale ztrácí ochranný účinek proti korozi a taky se jí snižuje bod varu.
Voda - je to skoro jedno, ale pokud máte moc "tvrdou" vodu (tj. hodně minerálů, kdo doma pere, bude vědět

), radši bych koupil destilku.
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).