V trnavě jsem bohužel nebyl.Ten nejmenší je z Ostravského srazu "Nej auto srazu" voleno návštěvníky.Prostřední je z Piešťan první místo Show and Shine v kategorii "Other Scene".A poslední je z Vyškova a do třetice první místo Show and Shine v kategorii "Other Scene".Radek píše:Turbo Žigi: neviděl jsem tady nikde ten dotaz, tak se ptám - kde a za co jsi posbíral ty poháry? Ne že bych Ti je nepřál, jen bych to chtěl vědět... Pokud to nebylo třeba v Trnavě, kde jsem nebyl...
Turbo Lada Revolution
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád že se auto líbí , možná se vám poštěstí až jednou třeba bude na prodejPája píše:Je vidět, že když je člověk dost blázen, tak jde všechno. Příspěvky typu "Tohle mít!" patří jen rozumným závistivcům, kteří se k takovéto úpravě nikdy neodhodlají. Patřím mezi ně i já. PS: Díky za připomenutí, že být blázen je někdy moc fajn.
-
- Kontaktovat uživatele:
mas pravdu ale podla mojho celozivotneho mienenia by to malo byt nieco hranate... tie oble linky tvrdo bojuju s hranatymi konturami nasich skatul...Miči píše:Chlapi já nevím co proti tomu jeho nárazníku máte - vždyť něco mu musí krýt chladič a další věci co má za nárazníkem schovaný... Asi by bylo fain dát podobnej dozadu, ale ve předu něco velkoplošnýho nejspíš mít musí..
Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever
-
- Kontaktovat uživatele:
Turbozigi: cely auto fakt dobry, ale ten zadek se mi nejak nelibi...bud dej spz kam patri, nebo to celo aspon zavarit do rovna...svetla se mi nelibi, ale to je vec nazoru, ja tyhle bonboniery nemam rad a pak bych dal jeste asi ovalny vyfuky a v nejlepsim pripade taky nejaky naraznik podobny tomu prednimu, at to je vyvazeny, jinak celek fakt dobrej, lak nadhernej, technika schopna u me mas 1- ...minus za vyse uvedene
exLada2105_exLada 2107;
exBMW E 30 318is_ exE30 324d
BMW E 30 325iAT_E 30 316iT
exBMW E 30 318is_ exE30 324d
BMW E 30 325iAT_E 30 316iT
to mas myso sice pravdu, ale podle me se v dnesni dobe neda sehnat moc peknejch hranatejch narazniku, ted je spise v mode na auta davat to, co je kulaty skoro jako balon, ale souhlasim s tebou ze to tam tak nejak bojuje, kulaty vs. hranaty, ale je to i tak peknyMyso píše:mas pravdu ale podla mojho celozivotneho mienenia by to malo byt nieco hranate... tie oble linky tvrdo bojuju s hranatymi konturami nasich skatul...Miči píše:Chlapi já nevím co proti tomu jeho nárazníku máte - vždyť něco mu musí krýt chladič a další věci co má za nárazníkem schovaný... Asi by bylo fain dát podobnej dozadu, ale ve předu něco velkoplošnýho nejspíš mít musí..
BA3 21061 1700k (pojizdnej plynovej zapalovac) - 15.3.2008 - uz zkoncil
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
BlackJack used stye
БлацкЯцк
BMW E36 320i ARKTISSILBER METALLIC - 27.1.2011 - ..........
Chatka 12 forever
Buková drift challenge team
-
- Kontaktovat uživatele:
po mých zkušenostech ,bych ti radil prostudovat nějakou literaturu ať se do toho trochu zasvětíš ,každopádně každé navýšení výkonu si také žádá úpravu podvozku a brzd,
Zkus se mrknout sem http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=359
Zkus se mrknout sem http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=359