Loziska SKF ... a kolko s i tocil ? V tom musel byt nejaky zadrhel.
KEd uz favorit toci 5500 ci kolko, zadne lozisko je take iste ako na lade a vydrzi......
Ozaj uz to budu skoro 2 roky co to beha na mensej remenici

Moderátor: Moderátoři
Skontroluj si napnutí klínového řemenu, může být lehce křivá řemenice a díky málo napnutému klíňáku to dělá toto ... případ bratránkovi 21061.dmatej píše:Jinak Kalině pohasínají světla taky, a to ještě tak nepříjemně, že na semaforech koukám, jak 2s svítí víc, 2s míň, otáčky motoru jsou stejný.
Podobné úkazy dělává elektrohydraulický posilovač řízení, ale to při stání na světlech asi nebude Tvůj problém... Viděl bych to na regulátor, nebo na nějakou vadnou diodu v alternátoru.dmatej píše:Kdepa ... spíš to vypadá, že je tam dobíjení nějak spínaný.
No normální to určitě není. Na ladátorovi jsem měl zapojená dálková světla tak, aby se potkávací nevypnula a tudíž to svítilo jak těsně před auto, tak i do dálky. Světla svítila normálně, žádné pohasínání jsem nepozoroval. (samozřejmě na neutrál to lehce pohaslo, to ano).dandy píše:čakal som, či to niekto nenakusne. Môj Nikita odmieta riadne svietiť naraz dialkovými aj stretávacími svetlami. Mám na mysli svetelnú húkačku za jazdy, je jedno či idem na IV. kvalte 65 alebo 95km/h. Veľmi výrazne poklesne sila svetla. Za tmy je to veľmi viditeľné. Skontroloval som všetky ukostrenia a vyzerajú OK. Je to normálne? Ešte som sa s tým nestretol.