Cekani na Kalinu.
Moderátor: Moderátoři
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
FOMA píše:no at už je to tady,,a v kombíku,nejlépe 1.6 16v..
Pro ty, co neumí klikyháky jen tolik, že výroba kusů pro kombík se pomaloučku polehoučku rozjíždí, první kompletní univěrsaly 1117 budou sériově od konce tutoho roku (motorizace nesdělena )31.08.2007 На АВТОВАЗе началась сборка пилотной партии универсалов LADA KALINA
В конце августа в комплексе LADA KALINA началось изготовление первой пилотной партии универсалов этого семейства. В настоящее время ведется отработка технологии сборки новой модели. Серийный выпуск универсалов LADA KALINA 1117 планируется начать в конце нынешнего года.
Напомним, что производство товарных седанов LADA KALINA 1118 стартовало в мае 2005 года. В июле 2006 года АВТОВАЗ освоил выпуск хетчбеков LADA KALINA 1119, а сейчас, как уже сказано выше, идет подготовка к производству универсалов 1117. Кроме того, в планах АВТОВАЗа значится разработка и мелкосерийное производство трехдверного купе на базе LADA KALINA, а также полноприводника и ряда спортивных версий.
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Osa Klatovy-Plzeň-Brno Tři sestry <|||> Ladagang °Expedice Eesti 2010°
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Chatka 12 forever ►Stodolní II◄ Estonian-czech crazy night Uctívač Vana Tallinnu. Propāns-butāns!
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Tady je to na webu: http://www.motortv.cz/index.php?stranka=archiv-autosalonu-cs-37danielTIR píše:PŘÍŠTÍ TÝDEN TEST KALINY NA PRIMĚ V AUTOSALONU !!!!!!!!!
LADA 2111 40 T, 1,6 - 16V, r. v. 2005, LPG (2005-2012)
-
Pánové, případně i dámy, až za nějáký čas bude někoho zajímat případný dovoz ojeté Kaliny z Německa nebo Rakouska, doporučuji Vaší pozornosti auta, pořízená v této akci http://www.lada.de/index.php?id=206.
Samozřejmě, byl-li by tu zájemce o nový vůz, který si jej hodlá pořídit tamtéž, tak nemusí čekat na jetinu a má možnost do konce září.
Samozřejmě, byl-li by tu zájemce o nový vůz, který si jej hodlá pořídit tamtéž, tak nemusí čekat na jetinu a má možnost do konce září.
- Laďuša
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, ale už se Kalina prodává víc než desítka... .... btw., těch 20 štyků je fakt za 2110 - 2112??? To semě až nezdá...
Člen LKCS; Honorowy klubowicz LKP [ELITE 5000]
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
Dva PoJeBy ze Skašova
Haben Sie Bratwurst?
keréklampás
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, pár lidí je Paves a já
Jinak lidem se Kalina obecně líbí, ale koupit si to je věc jiná. Kdybych nejezdil tolik, taky bych si nový auto nekoupil. A holt lidí, co by vzali Kalinu jako služebák je málo.
V tom boduje Logan kombík, je celkem velkej a levnej. Kalina by mohla konkurovat fábii pro kancelářský krysy, jenže ty by do Lady ani Dacie nešli, protože by si přišli míň důležitý ... ne že by s fabií dělali nějakej dojem, ale aspoň nebudí pozornost.
Toliko krutá pravda.
P.S.: Já jsem trošku "drzej", jsem schopnej jet k zákazníkovi Berouškou i Laďkou, ale potom si musím o to víc dávat pozor na to, co dělám - jinak jsem hned za lempla. Asi tak ...
Jinak lidem se Kalina obecně líbí, ale koupit si to je věc jiná. Kdybych nejezdil tolik, taky bych si nový auto nekoupil. A holt lidí, co by vzali Kalinu jako služebák je málo.
V tom boduje Logan kombík, je celkem velkej a levnej. Kalina by mohla konkurovat fábii pro kancelářský krysy, jenže ty by do Lady ani Dacie nešli, protože by si přišli míň důležitý ... ne že by s fabií dělali nějakej dojem, ale aspoň nebudí pozornost.
Toliko krutá pravda.
P.S.: Já jsem trošku "drzej", jsem schopnej jet k zákazníkovi Berouškou i Laďkou, ale potom si musím o to víc dávat pozor na to, co dělám - jinak jsem hned za lempla. Asi tak ...
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
- dmatej
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, ale já dělám v práglu a pro stát .... tak si to představ ...JmJ píše:Ja jezdim VAZem k zakaznikum bezne a problem sem nemel. Myslet si muzou co chcou, prodavam software ne VAZa Na pripadne otazky proc, odpovidam:"Protoze to auto mam rad".
Stroje Laďka 2101 a Beruška 1118 a Punťa (Grande Punto) a Škleblík (VW Passat).
pro stat? tak tim tuplem musi mit pro zigula pochopeni, ne?dmatej píše:Nojo, ale já dělám v práglu a pro stát .... tak si to představ ...JmJ píše:Ja jezdim VAZem k zakaznikum bezne a problem sem nemel. Myslet si muzou co chcou, prodavam software ne VAZa Na pripadne otazky proc, odpovidam:"Protoze to auto mam rad".
VAZ 2104 1.3 1989
¨dmatej píše:Nojo, pár lidí je Paves a já
...
No já bych to viděl jinak. představte si že máte ve firmě 20 socek fábií 1,2htp je auto jezdí 45000km ročně a po cca 15000km je potřeba ho nechat ve značkoém servisu prohlídnout vyměnit olej atd.... s fabkou si každý zajede do některého x servisů v nejbližším okolí které mu firma určí nechá tam auto 1 den a hotovo. Když se něco důležitýho posere má možnost nafasovat náhradní.
Představte si v podobné situaci Ladu jednou to zkusíte se objednat auta na průběžnou a příšte nic neriskujete a lidi pošlete do Mělníka. všichni jsou nesmirne happy z cesty autobusem tam a zpatky a ztratí tím 2*půl dne.... Když je to služebně tak proc to trošku neprotáhnout...
Vím o jedné firmě kteréá od skodovky bere na leasing cca 10-20 octavek mesicne - octavka v slusne vybave je o 30 procent levnejsí než by stala pri jednotlivem prodeji myslim že se to pohybuje okolo 400 -500 tisic skoro ihned po splaceni leasingu jde auto do sveta ma za sebou 200 000km a cena je kolem 150-200taky ))
takže když poridite kalinu za 300 000 v plne vybave na leasing najedete s ni 200 000 tak bude problem ji nejak rozume prodat.
Zadnej bazar vam nebude chtit dat za ni prachy na drevo
takže ..odepisete 300 000 + naklady , (dovolim si rict že to bude +- stejny) jenže ta octavka mela ABS, klimatizaci atd atd.....
Jasně rozumím,jen bych chtěl podotknout,že třeba zrovna já nejsem podnikatel"překupník" ani obch.zástupce apd.,ale rodinný uživatel.Ročně najedu 10-15tis.km,z čehož vyplývá,že nějakých 200 000km najedu cca za 15let.No a myslet si,že bych moh 15 let staré auto ještě nějak výhodně prodat!?...,to by bylo vážně absurdní.
No a na závěr když koupím Kalu za 250 tis.kč tak můžu ztratit max těch 250 tis.kč ,a když koupím oktávku za 500tis.kč-tak ji po 15letech jistě neprodám za 250tis.,ale cenová ztráta bude mnohem vyšší...
......ovšem co se týká hustoty servisní sítě apd.tak ti dávám i já za pravdu
No a na závěr když koupím Kalu za 250 tis.kč tak můžu ztratit max těch 250 tis.kč ,a když koupím oktávku za 500tis.kč-tak ji po 15letech jistě neprodám za 250tis.,ale cenová ztráta bude mnohem vyšší...
......ovšem co se týká hustoty servisní sítě apd.tak ti dávám i já za pravdu