211x
Moderátor: Moderátoři
Radku, to mě taky přestalo po několikerém dolití, ale en na chvíli a teď to chcrčí někde kolem expanzní nádobky, tak jsem si v autodílech objednal novou.To se máš, že se u Tebe ta záhada vyřešila sama.Dám vědět příští týden jak jsem pochodil.Děkuji všem za tipy a nápady.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
znamení : KozoHroch
Myslím, že samara a 2111 ka má víc společných součástek.Zaslechl jsem cosi i o disku kola, že je taky původně samarácký.A nepasuje náhodou nějaký víčko ze starých žigulů, teď bych měl možnost v kovošrotě se jeden válí k rozebrání je to myslím 01ka.
Na prodej přebytečné N.D. na Ladu 111: http://forum.ladaklub.com/viewtopic.php ... rod%C3%A1m
4,5" meli 01kovy rafky, ostatni 5"Jiri píše:...
kulata rada mela 4,5"x13 a ET28 pro gumy se sirkou 175 to neni ono. Na ladu pasujou vsecky disky se 4 dirama s stredovym otvorem 98 (vetsina italskych aut)
nepasuji vsechny ctyrderovy disky ctyrderovy disky. zalezi hodne na et. roztec 4x98mm a stredova dira tusim 58,7mm(ale nejsem si stredovou dirou uplne jist)
E36 330i coupe skoro Alpina, Mauritiusblau Metallic - Crash Packet
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Dokud karu nerozdelas, nevis o ni nic
Chatka 12 forever
Buková Drift Challenge Team
Romania team 2009
Plavec, myslíš správne a máš na to aj dôvod, veď desiatkova rada je vynovená Samara ak si si to doteraz nevšimol. Už som to tu spomínal a nie len ja.
Kto mi dokáže poradiť, ako odstrániť dunenie od prednej nápravy, lebo mi to začína trocha vadiť na zlej ceste pri počúvaní rádia. Blbosti, prosím nepíšte, ale pýtam sa preto, lebo si myslím, že tu je pár rozumných ľudí. Tak práve odpoveď od nich by ma veľmi potešila. (náprava je v absolútnom poriadku)
Kto mi dokáže poradiť, ako odstrániť dunenie od prednej nápravy, lebo mi to začína trocha vadiť na zlej ceste pri počúvaní rádia. Blbosti, prosím nepíšte, ale pýtam sa preto, lebo si myslím, že tu je pár rozumných ľudí. Tak práve odpoveď od nich by ma veľmi potešila. (náprava je v absolútnom poriadku)
Je to jak píše Skalouš, na 8V 13" a na 16V 14". Liší se to opravdu i v kotoučích. Kdo má 16V, 13" tam nenarve!!!
Na 211x je stejný disk jako ze Samary, v katalogu ND má stejné číslo 2108-xxxxx ET je 40. Na desítkovou řadu pasují i disky z krabice, mají sice menší ET, ale ničemu to nevadí, budeš mít malinko širší rozchod kol. U novějších krabic jsou disky 5", u starších 4,5" Na desítkové řadě a Samaře je to 5"
radek mb: já mám 13" 175/70/R13, prostě to, co tam má být podle TP.
Pozor na disky z Fiatů, ty by sice mohly taky pasovat, ale je potřeba zvětšit otvor o 0,5 mm. Stačí pilníkem, ono se to docentruje na šroubech.
Na 211x je stejný disk jako ze Samary, v katalogu ND má stejné číslo 2108-xxxxx ET je 40. Na desítkovou řadu pasují i disky z krabice, mají sice menší ET, ale ničemu to nevadí, budeš mít malinko širší rozchod kol. U novějších krabic jsou disky 5", u starších 4,5" Na desítkové řadě a Samaře je to 5"
radek mb: já mám 13" 175/70/R13, prostě to, co tam má být podle TP.
Pozor na disky z Fiatů, ty by sice mohly taky pasovat, ale je potřeba zvětšit otvor o 0,5 mm. Stačí pilníkem, ono se to docentruje na šroubech.
Dodge Avenger 2.0 VVT