to je ako keby ste riesili co je to "body" proste je rozhodujuce cele oznacenie aj s cislom...
na kontakty je Kontox ale ten sa uz tusim nevyrabi, namiesto toho su kadejake polske sr....
Moderátor: Moderátoři
jednodussi si pohrat 10 sekund s najitim mezipolohy prepinace a svetlo nesvitiSid píše:Vymýšľate tu pekné patentyOno stačí vybrať žiarovku von a už to nesvieti. V prípade potreby stačí vložiť žiarovku späť a je to. Jednoduché a veľmi účelné.
No, vyndat pojistku č.1 tě nestačí?Honza 21061 píše:Já spíše přemýšlím, jak zabudovat na neviditelné místo (kvůli originalitě) nějaký spínač, který by vyřadil přívod proudu kompletně k větvi "vnitřní a dveřní osvětlení"... Když něco dělám na autě s otevřenými dveřmi, tak mě to docela štve, že se to nedá vypnout třeba pootočením dveřních spínačů a zbytečně se to zahřívá a svítí.
...
dat na drat vedouci z pojistkovky jako napajeni osvetleni vypinac by ti to honzo vyresilo. vypinac si muzes dat pod palubku aby nerusil puvodni interierLaďuša píše:No, vyndat pojistku č.1 tě nestačí?Honza 21061 píše:Já spíše přemýšlím, jak zabudovat na neviditelné místo (kvůli originalitě) nějaký spínač, který by vyřadil přívod proudu kompletně k větvi "vnitřní a dveřní osvětlení"... Když něco dělám na autě s otevřenými dveřmi, tak mě to docela štve, že se to nedá vypnout třeba pootočením dveřních spínačů a zbytečně se to zahřívá a svítí.
...
u kulatych jsou hodiny zapojeny na vnitrni osvetleni? u hranataku jsou hodiny na zapalovaciHonza 21061 píše:Nestačí, protože na ní jsou i hodiny, ale hlavně rádio/ pamět rádia a nechce se mi to pořád nastavovat znovu.Laďuša píše:No, vyndat pojistku č.1 tě nestačí?
U kulatých jsou hodiny, vnitřní osvětlení i zapalovač napojeny na pojistku č. 1. A protože mám na kabel k zapalovači napojené rádioMaysner píše:u kulatych jsou hodiny zapojeny na vnitrni osvetleni? u hranataku jsou hodiny na zapalovaci