Seřízení klapek OZON
Moderátor: Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Marku koukám že jedovnice je kousek nad Brnem, což nemám tak daleko a konečě bych svěřil auto do rukou někomu kdo žigulíkům rozumí:) Jen jsem asi přisleplý ale nikde nevidím datum srazu, je to nyní tento konec týdne? Je potřeba někde registrace? Musím se předem nahlásit když budu spát ve stanu nebo autě? Jo a ještě jedna prosba....chlapi kdo máte volnou 130 tryku prosím vezměte mi ji, už jsem byl asi v 4 mototechnách a ani náhodou... Díky moc cukající se Wejra:)
- Luděk Ondrůch
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem se byl zeptat na diagnostiku a týpek mi vylíčil ž ozony jsou na prd( nejvíce seškrcený karbce) a poradil mi ..bude to tím že ti nedží hladina v akcelerační pumpičce, takže jedu zítra koupit novou /asi tam zlobí ta kulička) ještě mě napadlo jeslti to nedělá hladina (není moc nízko) a nebo pak jedině zkusit sseřídit dávkováni akceleračky
Já si sice nemyslím, že OZONy jsou na prd, ale to je věcí názoru.
Škoda, že nemůžeš dojet do Jedovnice - věřím, že bychom to jistě doladili k úplné spokojenosti. Navíc někteří kluci tam budou mít i starší karburátory či jiné třeba potřebné díly, tudíž naše možnosti by byly "neomezené".
Škoda, že nemůžeš dojet do Jedovnice - věřím, že bychom to jistě doladili k úplné spokojenosti. Navíc někteří kluci tam budou mít i starší karburátory či jiné třeba potřebné díly, tudíž naše možnosti by byly "neomezené".
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)
RENAULT Scénic *05/2012 - 1,4TCe 96kW (10/2023-)
-
- Kontaktovat uživatele:
To je i muj nazor. Ono totiz pokud to nekdo (myslim tim toho typka, pri vsi ucte k nemu) neumi seridit, tak je asi nejjednodussi to okomentovat timto stylem. Pak je jeste okridlena veta "to je u Ladovek normalni", vyznam a pouziti je stejne. W.Marek píše:Já si sice nemyslím, že OZONy jsou na prd, ale to je věcí názoru.
To je wono, WOLFe...........
Když jsem doletěl na druhý slovenský sraz do Trnavy (ze Sokolova, tedy 528 km) za 5 hodin a 8 minut s průměrnou spotřebou benzinu 6,72 l / 100 km, nikdo nezasvěcený mi to nechtěl věřit.
Je to prostě jen o tom "VĚDĚT" a znát.
Když jsem doletěl na druhý slovenský sraz do Trnavy (ze Sokolova, tedy 528 km) za 5 hodin a 8 minut s průměrnou spotřebou benzinu 6,72 l / 100 km, nikdo nezasvěcený mi to nechtěl věřit.
Je to prostě jen o tom "VĚDĚT" a znát.
RENAULT Mégane Grandtour *04/2008 - 1,5dCi 78kW (06/2016-)