Těsnění odchází ?

Moderátor: Moderátoři

Pool

Příspěvek od Pool »

Tak jestli mi kvůli WD-čku propouští fridex, tak si to hodím :Hangman:
Zejtra přetáhnu hlavu momenťákem a snad bude klid (aspoň se mi zvedne kompresní poměr :) )
Tommel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommel »

Ja těsnění pod hlavu namaznu vazelinou a v pohodě :roll:
Chatka 12 forever :mrgreen: . Buková drift challenge team. Aerodynamika je pro ty, co neumí ladit motor.

Nové vozy Lada, UAZ, GAZ, Kamaz z Ruska
Majo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Majo »

Pool píše:Tak jestli mi kvůli WD-čku propouští fridex, tak si to hodím :Hangman:
nehodis, lebo pricinu presne nezistis :-P
21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

Pool píše:Koko Loko těsnění jsem bral v Solexu, to by Tě mohlo trochu uklidnit :D
To, že jsi mě potkal na Táborské při kupování těsnění ještě neznamená, že tam mám z Táborské. Neb doma jsem měl jedno již koupené v Solexu a při porovnávání obou jsem zjistil, že jsou stejné a navíc se mi popletly slunce, takže ani nevím jaké tam mám, mmj. Solex i Táborská má stejné dodavatele v některých případech Táborská bere od Solexu přičemž to odebrané zboží od nich je v některých případech levnější (pár kaček) než koncová cena v Solexu :lol: . Před montáží jsem těsnění silně potřel nalezenou zbylou syntetikou 0W40 po sestřiném nebohém Oplu a nechal přes noc odstát, druhý den jsem jej osušil a osadil, žádná houba či hadra z něj nevznikla, jen lehce ztmavlo, pro namazání jsem se rozhodl neb většina dotázaných řekla namazat a zejména byly to starší ročníky, kterým už pár takových vraků prošlo pod rukama.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
Pool

Příspěvek od Pool »

No já chtěl taky namazat (jemně), ale nějak mi nedošlo, že to WD může i uškodit, bral jsem co bylo po ruce...
Majo: příčinu určitě nezjistím, nemám laboratoř a tým vědců, kteří by se tím zabývali :P
Křečík Barbuška

Příspěvek od Křečík Barbuška »

To WDečko nic neudělá, je to tak jemný, že se kus vypaří hned a nerozežírá to, ta rez povoluje tím, že jemný olej pronikne do nestabilní struktury oxidu železa, mmj. kdyby to bylo tak božsky žravé nestříhal bych šrouby na brzdách byť jsem WD aplikoval mocně a dlouho.
Lada Granta Liftback 1,6 16V - skoro normální auto
Lada Kalina 1117 1,6 8V - neopodstatněné a nenaplněné naděje
ex VAZ 2105, VAZ 2104, VAZ 2107
JmJ

Příspěvek od JmJ »

Koko Loko píše:To WDečko nic neudělá, je to tak jemný, že se kus vypaří hned a nerozežírá to, ta rez povoluje tím, že jemný olej pronikne do nestabilní struktury oxidu železa, mmj. kdyby to bylo tak božsky žravé nestříhal bych šrouby na brzdách byť jsem WD aplikoval mocně a dlouho.
no kyselina to neni, to je mi jasny :-) a pokud je "povolovaci" vlastnost dana jen extremni vzlinavosti, tak ok. ja uz mlcim a du predelavat saharu :-)
VAZ 2104 1.3 1989
Odpovědět

Zpět na „Hnací soustava“