![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Moderátor: Moderátoři
Neviděl bych to tak tragickyHlavi píše:o bezpečnosti Lady dost pochybuju
Zdravím,blahopřeji ke koupi 112.Jsem taky chvilku majitel 111.A moc se mi líbí.Taky jsem byl favoritista.Na fáčko nemůžu říct půl slova, bylo spolehlivý a motorově super kárka, ale plechařina je slabší část auta.Mám pocit že u 111ky je slabší článek elektrika.Nešel mi zadní stírač a trochu zlobí páčka na jeho ovládání, taky mi vypadlo ukostření relé, které ovládá el.okna. Přeji ať hodně dlouho slouží, a jsi s ním spokojený.kovi píše:tak jsem si pořídil starší ladu 112,celou noc jsem četl vaše zkušenosti a pak jsem se rozhodl jít do toho.Mám ji měsíc jsem sice ještě pořád ve střehu co příjde,ale to každý když koupí starší auto.Je to rok výroby 2001 8 ventil,s LPG,které podle mě zatím nefunguje je tam lovtec a nějak se v tom nemůžu orientovat.Co je,ale podstatné po měsíci si mě získala svou zvláštností a tím,že vyčuhuje z řady favoritů a felicii na našich cestách.Má svou duši.Mám doma ještě starou 2001 a ta ted čeká jak se rozhodnu,ale má velkou šanči zůstat protože mě vždycky dovezla kam jsem chtěl a je to taková citová záležitost.Jinak mám půlroční zkušenost s favoritem a tady mám kopřivku jen ho vidím takže jak se žena naučí s carevnou tak favoš jde z domu.První zkušenost na parkovišti do mě štouchl nějaký maťo s favošem do dveří spolujezdce,carevna se jen zhoupla a jinak v poho.Tak přeju hezký den