HELP!!! Nahon tachometra
Moderátor: Moderátoři
HELP!!! Nahon tachometra
Mam prevodovku 5q z Fiatu a menil som nahon pretoze mi premeriaval tachac dal som tam nahon z 1200-vky na dif. 4,3:1( mam ho od Kuty) aby sa to upravilo a co sa nestalo ta kurva sa toci opacne a odtaca kilaky nic nejde ani denne ani rucicka a ide ma drbnut. Poradte to fiatacka je ina??
daj naspat ten co premeriava alebo zozen fiatacky. Fiat ma kolesko z inej strany hriadele ako lada, proste je to opacne...
bud rad ze nemas prevodovku z forda, to by si mal 5 rychlosti dozadu a jednu dopredu
bud rad ze nemas prevodovku z forda, to by si mal 5 rychlosti dozadu a jednu dopredu
21043, 21063, 2121, 21214, 2123....
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4, Range Rover 4.4i, Audi Q7, 4.2FSI
Digitalny tachac
Jebem sa ma cely tachac a prevodovku davat patsto razy dolu!!!
Vymyslel som cosi lepsie!
Viacery z vas asi poznate digitalne tachace na bike no a ja ho drbnem do auta a hotovo a naviac bude mat aj funkciu mini palubneho pocitaca napr. max. rychlost, priemerna rychlost, okamzita rychlost, denne kilaky , celkove kilaky, cas jazdy. Trochu porozmyslat nad tym a myslim ze to pojde v pohode. Co vy na to????

Vymyslel som cosi lepsie!
Viacery z vas asi poznate digitalne tachace na bike no a ja ho drbnem do auta a hotovo a naviac bude mat aj funkciu mini palubneho pocitaca napr. max. rychlost, priemerna rychlost, okamzita rychlost, denne kilaky , celkove kilaky, cas jazdy. Trochu porozmyslat nad tym a myslim ze to pojde v pohode. Co vy na to????
- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Digitalny tachac
nie je to zly napad ale najdy tachac na bike ktory meria rychlost nad 100km/hmtx píše:Jebem sa ma cely tachac a prevodovku davat patsto razy dolu!!!![]()
![]()
Vymyslel som cosi lepsie!![]()
Viacery z vas asi poznate digitalne tachace na bike no a ja ho drbnem do auta a hotovo a naviac bude mat aj funkciu mini palubneho pocitaca napr. max. rychlost, priemerna rychlost, okamzita rychlost, denne kilaky , celkove kilaky, cas jazdy. Trochu porozmyslat nad tym a myslim ze to pojde v pohode. Co vy na to????![]()
Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
-
Pool
Vím o něčem lepším, ale je to pěkně drahý... http://www.quadprofi.cz/e-shop/index.ph ... t&catId=74
Aj to by mohlo byt teto su konkretne na motorky. Jedno co maju a co ja chcem doriesit je podsvietenie displayaPool píše:Vím o něčem lepším, ale je to pěkně drahý... http://www.quadprofi.cz/e...iewCat&catId=74
-
Myso
- Kontaktovat uživatele:
uz som to videl viackrat, mal to aj ales tu z fora a fungovalo mu to, ale priemer bubna si mozes zavesit na.... vedla stareho tachometra... musis tam zadat priemer kolesa aby to spravne pocitalo drahu!!! a vidim ze mas vychcany tachac, tak by to malo ist, ales tam mal tusim nieco dost obycajne...mtx píše:No ja mam, perspektive mal som na biku a ten je do rychlosti 300 km/h a priemer sa zadava do computru priamo no ja snimac umiestnim zozadu na bubon a staci zmerat ø bubnu a je to 100 % presne.

Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever