HELP!!! Nahon tachometra
Moderátor: Moderátoři
HELP!!! Nahon tachometra
Mam prevodovku 5q z Fiatu a menil som nahon pretoze mi premeriaval tachac dal som tam nahon z 1200-vky na dif. 4,3:1( mam ho od Kuty) aby sa to upravilo a co sa nestalo ta kurva sa toci opacne a odtaca kilaky nic nejde ani denne ani rucicka a ide ma drbnut. Poradte to fiatacka je ina??
daj naspat ten co premeriava alebo zozen fiatacky. Fiat ma kolesko z inej strany hriadele ako lada, proste je to opacne...
bud rad ze nemas prevodovku z forda, to by si mal 5 rychlosti dozadu a jednu dopredu
bud rad ze nemas prevodovku z forda, to by si mal 5 rychlosti dozadu a jednu dopredu

21043(reinkarnacia), 2105 1.3k(svagrov), 2110 1.5 16V, Niva(rozobrata), Chevy Niva 1.7i, Priora1,8+, BMW e36 328iA, Fiat Tempra 2.0i.e, 4x4
Digitalny tachac
Jebem sa ma cely tachac a prevodovku davat patsto razy dolu!!!
Vymyslel som cosi lepsie!
Viacery z vas asi poznate digitalne tachace na bike no a ja ho drbnem do auta a hotovo a naviac bude mat aj funkciu mini palubneho pocitaca napr. max. rychlost, priemerna rychlost, okamzita rychlost, denne kilaky , celkove kilaky, cas jazdy. Trochu porozmyslat nad tym a myslim ze to pojde v pohode. Co vy na to????

Vymyslel som cosi lepsie!

Viacery z vas asi poznate digitalne tachace na bike no a ja ho drbnem do auta a hotovo a naviac bude mat aj funkciu mini palubneho pocitaca napr. max. rychlost, priemerna rychlost, okamzita rychlost, denne kilaky , celkove kilaky, cas jazdy. Trochu porozmyslat nad tym a myslim ze to pojde v pohode. Co vy na to????

- Marek89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Digitalny tachac
nie je to zly napad ale najdy tachac na bike ktory meria rychlost nad 100km/hmtx píše:Jebem sa ma cely tachac a prevodovku davat patsto razy dolu!!!![]()
![]()
Vymyslel som cosi lepsie!![]()
Viacery z vas asi poznate digitalne tachace na bike no a ja ho drbnem do auta a hotovo a naviac bude mat aj funkciu mini palubneho pocitaca napr. max. rychlost, priemerna rychlost, okamzita rychlost, denne kilaky , celkove kilaky, cas jazdy. Trochu porozmyslat nad tym a myslim ze to pojde v pohode. Co vy na to????![]()

Lada 2105
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vaz náš, ktorý si vyvarený
roztoč sa opäť kolesa tvoje,
buď jazda Tvoja na všetkých diaľniciach
a cestach, odpusť nám naše úpravy ako
i my odpúštame Tvoje neduhy a neuved nás
do pokušenia prejsť na inú značku a zbav
nás všetkých protivných techinkov STK.
NATURAL!
Vím o něčem lepším, ale je to pěkně drahý... http://www.quadprofi.cz/e-shop/index.ph ... t&catId=74
Aj to by mohlo byt teto su konkretne na motorky. Jedno co maju a co ja chcem doriesit je podsvietenie displayaPool píše:Vím o něčem lepším, ale je to pěkně drahý... http://www.quadprofi.cz/e...iewCat&catId=74
-
- Kontaktovat uživatele:
uz som to videl viackrat, mal to aj ales tu z fora a fungovalo mu to, ale priemer bubna si mozes zavesit na.... vedla stareho tachometra... musis tam zadat priemer kolesa aby to spravne pocitalo drahu!!! a vidim ze mas vychcany tachac, tak by to malo ist, ales tam mal tusim nieco dost obycajne...mtx píše:No ja mam, perspektive mal som na biku a ten je do rychlosti 300 km/h a priemer sa zadava do computru priamo no ja snimac umiestnim zozadu na bubon a staci zmerat ø bubnu a je to 100 % presne.

Ich fahre einen Shiguli - WAS2105
Keď ju poriešiš, nie je čo milovať...
Chatka 12 forever